Kézi pH-mérők, TDS-, ORP-, EC-mérők

2014-01-24

kezdolap_clip_image002_0003Kertészeti kálium, nitrogén, foszfor, pH tesztek, vízminőség ellenőrzők, mérőműszerek, kalibráló és pufferoldatok a labornite.hu ajánlásával! A webáruházban az összes létező méréshez megtalálhatjuk a megfelelő eszközt. Gyors, pontos, gazdaságos mérést tesznek lehetővé a különböző kézi mérőműszerek, a gyors tesztek. Kertészetekben, halgazdaságokban, méhészetekben, otthoni pálinkafőzésnél, lekvárkészítésnél, kerti tó telepítésnél, akváriumoknál mindig szükség van mérésekre, megfigyelésekre. Ezeknek az adatoknak a segítségével tudjuk megfelelően tartani halainkat, teknőseinket, engedhetjük gyermekünket a kerti medencébe, ihatjuk a kiváló minőségű vizet a víztisztító berendezésekből, készíthetünk kiváló házi sört, lekvárt, mézet. Az olcsóbb műszerektől a professzionális készülékekig minden elérhető a háztáji és az ipari mérésekhez is. Kézi pH-mérők, TDS-, ORP-, EC-mérők, refraktométerek, polariméterek, sűrűségmérők, fotométerek, elektrokémiai műszerek, pH-elektródák, DO-mérők, nagy pontosságú laboratóriumi mérőműszerek, analizátorok és kisegítő termékek, oldatok, vegyszerek, pipetták, szűrők hatalmas választékából válogathatunk, rendelhetünk.

Tartós cipő sarkalás Budapest szívében

2014-01-23

cipő sarkalásHihetetlen, hogy milyen feledékeny és bevallom hanyag is vagyok. Mivel itthon dolgozok a két gyerek nevelése mellett, elég ritkán van szükségem arra, hogy normálisan felöltözzek. Itthon csak kényelmesen, melegítőben és papucsban teszem a dolgom, de ha valahol meg kell jelennem, természetesen előkerül a csinos ruha és az alkalmi cipő is. Mert nekem, a magas sarkú cipők már alkalminak számítanak. Legutóbb februárban volt szükségem arra, hogy felhúzzam a fekete cipőmet, amikor a gyerekek óvodai alapítványi bálján vettünk részt. Visszagondolna nagyon jó buli volt, rengeteget táncoltunk, ami a cipőm sarkán meg is látszott hajnalra. Hazaérkezve egy lezser mozdulattal beraktam a cipős szekrénybe, és elfeledkeztem róla, hogy meg kellene sarkaltatni. Kiderült, hogy szilveszterkor több év után ismét zenés helyre megyünk elővettem a cipőt, és rádöbbentem, hogy sürgősen keresnem kell egy cipészetet. Remélem, elvállalják a két ünnep között a sarkalást és nem kell majd az itthoni papucsomban áttáncolnom az újévbe.

Webáruház készítés és marketing felsőfokon okosan

2014-01-19

Igaz, hogy nem olyan hosszú, tehát csak négy kulcsszóból áll, de hogy ha megnézed, akkor a Krups K2XP4020 a Krups a márkán kívül ez a modell és a különböző technikai adatokat illetve a Webáruház készítés és a típusszámot tartalmazza. A másik kettő az pedig a Krups kávéfőző vásárlás, Krups kávéfőző bolt. Az igazán izgalmas, és most átevezünk a long tail vizekre, ha rákattintasz arra, hogy Krups K2XP4020 innentől kezdve, hogy ha mondjuk Krups kávéfőzőt forgalmazol, akkor el kellene kezdenek jegyzetelni. Ugyanis a következő négy jegyet fogod látni: Krups XP4020, Krups YY1016 FD, ez egy színtiszta long tail kulcsszó. Krups K2  expresszó XP4020, valamint a harmadik, Krups XP40 review, ami ugye arra utal, hogy nagyon sokan keresik a teszteket, a review-kat erről a kávéfőzőről. Tehát látod, hogy két, három kattintással úgy ki tudod bontani, hogy régen már egy hat, hét kulcsszóig el tudsz jutni. Ezek már igazi, valós, real, long tail kulcsszavak. Próbáld ki ezt a Te kulcsszavaiddal, és használd arra, hogy találj olyan long tail kulcsszavakat, amikre sokan keresnek. Ugyanis itt, a varázskerékben olyan szavakat fogsz találni, ami nagyon keresett, és minőségi, tehát releváns a Te termékeidre, illetve szolgáltatásaidra. Nézzünk most egy másik példát, ami nem termékekre, hanem fogalmakra, illetve szolgáltatásra van kihegyezve. Most egy ingatlanos példát fogunk megnézni.

Daganatos betegségek megelőzése Cyto Flavin 7 segítségével

2014-01-12

etrendkiegeszitoAz egészség megőrzésének fontosságát szinte napi szinten hallhatjuk, ha nyitott füllel közlekedünk a világban. Sokszor és sokféle természetes étrendkiegészítőt ajánlottak nekem ismerőseim, de eddig nem igazán foglalkoztam velük. Most azonban sajnos családunkban egyre nagyobb szükség van ezekre a készítményekre. Az elmúlt hónapok során sorra derült ki rokonainkról, hogy szervezetüket különböző típusú rákok támadták meg. A sorozatos rossz hírek után, én is másféle szemmel néztem ezekre a készítményekre, hiszen ilyen esetben mindenki megpróbál a legvékonyabb szalmaszálba is megkapaszkodni. Ismerőseim közül többen is ajánlották a Cyto Flavin7+ természetes étrendkiegészítő kapszulát, melynek most utána is nézem. A kapszula növényi flavonoidok és enzimek szinergista, egymást erősítő hatású, daganatellenes komplexe. Ezt a készítményt az orvosok is ajánlották a daganatos betegeknek a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére és a rákos sejtek kiújulásának és megjelenésének megelőzésére. Remélem hatásos lesz és rokonaim minőségi életet élhetnek betegségük ellenére.

Kárpitozott franciaágy széles választékban

2014-01-06

karpitozott franciaágySokáig nem tudtam, hogy mi is hiányzik nyugodt kis életemből! 30 éves koromra elértem, hogy függetleníteni tudtam magam szüleimtől egy vidéki kisvárosban és magam mögött tudtam hagyni a falucskát, ahol eléggé sok negatív élmény ért életem során. Beköltöztem a munkahelyem által biztosított lakásocskába, ahol első belépésemkor még egy szék sem volt. Mikor megkaptam az állást nagyon örültem, hiszen már a pályázat kiírásában megemlítették, hogy lakás is van, de azt nem mondták, hogy üres, én pedig nem gondoltam. Első hónapban fizetésem nagy része tehát a különböző bútorok beszerzésére ment el. Persze egy kicsit sem bántam a dolgot, hiszen kezdetektől a saját ízlésemre formálhattam a lakás berendezését. Először természetesen az ágyat választottam ki, hiszen legfontosabb, hogy kipihenjem magam. Pénzügyi helyzetemet és a hálószobám méretét áttekintve az Azur 140×200-as kárpitozott franciaágy mellett döntöttem, amely már első látásra megtetszett a bútor webáruházban. Következő hónapban az étkező berendezése követett, melynek kiszállítására még most várok.

CRM rendszer a hatékony ügyfélszerzéshez

2014-01-01

images-4Egy cég a leendő ügyfeleit sokféleképpen keresheti meg. A felgyorsult világnak megfelelően küldhet e-mailt, keresheti telefonon, de megmaradhat a személyes találkozók hamisíthatatlan előnyei mellett is. A sikeres vállalkozások akár mindhárom megoldást egyszerre is alkalmazhatják. Ehhez pedig a legjobb, ha egy kiváló CRM rendszer a támogatója. Egy ilyen profi rendszer teljesen vevőközpontú módon üzemel. Minden eddigi vásárló összes információját egy helyen kezeli. Ezáltal eredményesebb lesz a megkeresés. A virtuális postaládák címét, a telefonszámokat és helyszíni találkozók GPS koordinátáit is remekül kezeli az eddig megkeresésekkel, a korábbi vásárlásokkal és érdeklődésekkel együtt. A rendszer nem adja el önmagától a terméket, de jelentősen megkönnyíti az értékesítés sikerét. A vásárlók ma már hozzászoktak a nagy mennyiségű információhoz, a rendszerben tárolt adatokkal kielégíthető ez a vágyuk. Az ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer segíti és támogatja az új ügyfelek célirányos keresését.