Egy mobil applikáció, amely csak a Tiéd lehet!

2021-12-26

 

mobil app készítés

mobil app készítés

Megállapíthatjuk, hogy a játékalkalmazások népszerűbbek minden más alkalmazásnál, mivel az emberek hajlandósága, hogy pénzt adjanak ki egy alkalmazásért, nagyobb egy játék esetében, mint más alkalmazásoknál. Azt se felejtsük el, hogy a legtöbb jó játék híre szájról szájra terjed, s így nő a népszerűsége. Akkor se add fel, ha az App Store-ban már találsz hasonló alkalmazást, mint amit kitaláltál. Ilyenkor kell egy kis kreativitás. Mi az, ami a te alkalmazásodban megvan, de máséban nincs. Esetleg kávézó tulajdonosok mondanak véleményt kávékról az alkalmazásodban, akik azt is elárulják hova és mikor érdemes menni, s mik az igazi különlegességek és miért? Próbálj meg olyan ötlettel előrukkolni, amelynek még nincs sok versenytársa a piacon. De ha semmi egyedi nem jut eszedbe, az sem baj! Akkor azon kell agyalnod, hogy mi az, amit hozzá tudnál tenni a már meglévő népszerű alkalmazásokhoz. Nézd végig, amiket Te, vagy ismerőseid használnak, és keresd, ami szerinted hiányzik az alkalmazásból! Ezután már meg is van a mobil applikáció, a mobil applikáció készítés pedig megrendelhető az aktivdigital.hu/mobilapp weboldalon!

Galléros póló

2021-12-18
unisex póló

unisex póló

Az iskolai tábort mindig nagyon vártuk, mert olyankor is együtt lehettünk az osztálytársainkkal, de mégsem kellett tanulni vagy az iskolapadban görnyedni egész nap. Ez egy sokkal szabadabb és élvezetesebb időtöltés volt. Azért tanárként ez kicsit másabb már, sokkal kimerítőbbek, mert a diákok nagyon elengedik magukat a kirándulások alkalmával. Mindamellett jobban meg lehet őket ismerni és akár olyan rejtett tehetségek is kiderülhetnek, amik egyébként nem. Én mindig a főszervezője vagyok az ilyen táborokban és idén úgy döntöttünk, hogy fogunk egyedi pólókat is készíttetni a résztvevő tanulóknak. Emiatt többet kellett bújnom az internetet, hogy megfelelő helyet találjak az elkészítésükre. Ez végül a  www.gildanpolo.hu lett, ahonnan olyan jó galléros pólót rendeltem.

One step géllak szettek!

2021-12-12
karácsonyi körömminták

karácsonyi körömminták

A géllakk – mivel eléggé meghatározott kellékek kellenek az elkészítéséhez és az eltávolításához – a világon mindenhol kapható szettben, ez természetesen nem a mi találmányunk. Most sorra vesszük, hogy az egyik hazai kereskedő kínálatában milyen géllakk szett az, amit érdemes lehet választani akár otthoni használatra is. A géllakk szett összeállítása azonban általában változik, ugyanakkor legtöbbször egy márka (vagy egy géllakk márka és egy kiegészítő márka termékeit tartalmazzák). Ez azért nagyon fontos, mert ezek a szerek egymással biztos, hogy jól fognak együtt működni, nem lesz bajod a tapadási nehézségekkel, fel levegősödéssel vagy a leoldással pusztán a nem megfelelő párosítás miatt. A szettek alapból négy fő csoportra oszthatók. Vannak a sima, One step géllak szettek, a Thermo géllakk szettek és a leoldó szettek is. Vannak olyan – már inkább prémiumba hajló – készletek, amelyek egyben tartalmazzák a felvitel és az eltávolítás eszközeit is Az igazán gondos, prémium összeállítású szettekben ezeken felül találhatsz extra körömápoló (körömerősítő, körömágypuhító) termékeket, és a mintázáshoz szükséges díszeket, csíkokat, eszközöket is. A céljaid és igényeid szerint böngészd át mindig alaposan a kínálatot, mielőtt választasz a paintcafe.hu weboldalról!

Telephely értékesítés ipari ingatlan értékbecslés alapján

ipari ingatlan értékbecslés

ipari ingatlan értékbecslés

Erre a telephelyre már nincs szükség, el kell adni. A másikat használjuk már, ami elkészült, mondta egyik értekezletünkön az igazgató! Bízzátok meg a retkozvagyonertekelo.hu weboldal kiváló szakembereit az ipari ingatlan értékbecslés feladatával. Régebben már megbíztuk Őket, és akkor is a jellegének és az értékének megfelelően készítették el az ipari ingatlan értékbecslést. Vegyétek fel velük a kapcsolatot, és ha szükséges, akkor én is a rendelkezésükre állok! Kérem majd a kalkulációkat, fejezte be ezzel a témával a beszélgetést! Rövid időn belül időpontot egyeztettünk a retkozvagyonertekelo.hu ipari ingatlan értékbecslő munkatársával. A kért adatok megadása után a szakmai normáknak megfelelő vagyonértékelési útmutatót nyújtott át nekünk, ezek alapján meghirdettük a kihasználatlan ipari ingatlant. Több érdeklődés után komoly üzleti ajánlat érkezett. Tárgyalások után sikeresen értékesítettük, és az ingatlan árából a meglévő üzemet sikerült még tovább fejleszteni. Ipari ingatlan értékbecslés esetén pedig legközelebb is a retkozvagyonerteleko.hu kiváló szakembereit bízzuk meg!

Nagyon szeretem a kis Renault Master teherautómat

2021-12-03
termosztátház

termosztátház

Igaz nem is kicsi és nem is mai darab, de kiválóan megszolgálta az árát és nagyon megbízható autóm évek óta. Mindenfélét szállítok benne, a raklapoktól kezdve a gyümölcsökön át a parkettáig és már előfordult, hogy benne is kellett aludnom. Remekül be van polcozva, így praktikusan használható. Korából adódóan időnként kisebb szervizekre el kell vinnem, persze ez természetes, de nem mindegy, hogy mennyiért veszem az alkatrészeket hozzá. Sok időmbe és energiámba telt mire rátaláltam a legjobb lelőhelyre a www.kisteheralkatreszek.hu oldalra, itt könnyem megrendelhetem és mivel közel van a telephelyük, nem kell szállítást fizetnem. A legutóbb rendeltem a baloldali lengőkar mellé, sajnos a jobboldalit is és kellett egy baloldali komplett féltengely is.