Milyen mobil applikáció ehhez a legcélszerűbb?

2022-05-25
mobil app 1

mobil app 1

A hűségkártya applikációval összekapcsolható az online és offline értékesítési csatorna. A mobilos alkalmazások hatékonyan támogatják az értékesítők omnichannel-stratégiáját: a vásárlók egyszerűen, gördülékenyen átjárhatnak a csatornák között, azaz online és offline tranzakcióknál is használni tudják. Ez olyan esetekben lehet hasznos, amikor a vevők a vásárlást mobilon kezdik és laptopon fejezik be, vagy éppen a fizikai boltban nézegetnek, de nem találják a megfelelő színt vagy méretet és mobiljukon nézik meg, hogy más boltban vagy a webshopban esetleg elérhető-e a kívánt termék, amit online meg is rendelnek. Azt viszont nem szabad szem elől téveszteni, hogy a kereskedőnek konzisztens információkkal, ajánlatokkal és szolgáltatásokkal, valamint egységes márkajelenléttel kell megjelennie a különböző felületeken. Milyen mobil applikáció ehhez a legcélszerűbb? Milyen mobil applikáció lenne az Ön tevékenységéhez a legjobb? Kérjen tanácsot szakemberektől, keresse ehhez az aktivdigital.hu/mobilapp weboldalt!

A klíma berendezések rendszeres karbantartást igényelnek

2022-05-13
klímaberendezés

klímaberendezés

A szakszerű klímatisztítás megakadályozza, hogy a légkondicionáló berendezésben a mikroorganizmusok megtelepedjenek, elszaporodjanak, és a klíma által folyamatosan keringetésre kerüljenek a beltéri levegőben. A karbantartás során megszüntetjük a baktériumok gócpontját, melyek a légkondicionáló hűtőbordáin összpontosulnak. Egy klímatisztítás alkalmával megtisztítjuk a klíma berendezését a hűtőbordákra rakódott szennyeződésektől. A szennyeződések rontják a működés hatásfokát. A karbantartott klíma hatékonyabban működik, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. Azt is meg kell viszont jegyezni, hogy új klímák esetében azt is figyelembe kell venni, hogy a garanciális idő csak abban az esetben érvényes, ha a rendszeres klímatisztítás és karbantartás szakemberek által lett elvégezve! Ellenkező esetben a garancia érvényét veszti! A klímatisztítás ajánlott rendszeressége, évente 2 alkalom. Bízza szakemberekre a klímatisztítás elvégzését, keresse a hidegklima.hu szakembereit!

A természetességet szeretem, sosem volt sem műkörmöm, sem pedig műszempillám

2022-05-12
szempilla laminálás

szempilla laminálás

Viszont amikor meghallottam a kedvenc szépségszalonomban, hogy lehet tökéletes szemöldököm egy innovatív eljárással, ami teljesen olyan hatást ér el, mintha a saját szemöldököm lenne ilyen alapból; nos igen, annak bizony nem tudtam már ellenállni és kértem is egy időpontot a www.satoczkibeakozmetikus.hu oldalon. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen módszerhez fogok folyamodni, de egyáltalán nem bántam meg, azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben és ez a környezetemnek is feltűnt. Az egész nem több, mint körülbelül egy óra, mivel én henna festést is kérek hozzá, mert a saját szemöldököm nem elég sötét és intenzív a kívánt eredmény eléréséhez, de hát így lesz tökéletes a szempilla laminálás.