Foszforeszkáló gél lakk, ütős metálfény!

2022-03-19
foszforeszkáló gél lakk

foszforeszkáló gél lakk

A strandszezon nélkülözhetetlen színei lehetnek a foszforeszkáló, vagy épp metálosan csillogó körmök, amiket minőségi alapanyagokkal a legjobb elkészíteni! Ezek önmagukban is feltűnőek, vidámak, de ha még extrémebb hatásra vágysz strasszokkal, csillámmal, vagy matricával is kombinálhatod ezeket. Elég, ha csak a piacon, közértben körül nézel és inspirálsz a szezongyümölcsökből, vagy egy kiadós séta során a kedvenc virágjaidat, virágzó fáidat próbálod megfesteni, megidézni a körömápolási rutinod során. Az eper, a virágzó mandulafák, a színes fagylaltgombócok mind-mind gazdagíthatják a tárházadat. Ezekhez is minden árnyalatot megtalálsz méghozzá gél lakkos és műkörmös, zselés kivitelezéshez is géllakkok át tetszőbbé, mint a már megszokott géllakkok. Világos, lehetőleg fehér alapot ajánlunk hozzá, hogy a lehető legtökéletesebb hatást érjük el.  A moonbasanails.hu webáruházban mindent megvásárolhatsz, ami egy zselés műkörömhöz kell!

Fontos a szőnyegeknél a mélytisztítás!

2022-03-10
szőnyegtisztítás

szőnyegtisztítás

Egyre több cég kínál hatékony és megfizethető szőnyegtisztítási módszereket. Annak ellenére, hogy rendszeres időközönként porszívózzuk a szőnyeget, mégis hatalmas mennyiségű szennyeződést, baktériumot, háziállatszőrt, atkát, pollent tartalmazhat. Az egyik legnagyobb légszűrőként van jelen az otthonunkban. Egy profi segítségével megszabadulhatunk ezektől a részecskéktől és ezáltal a szőnyegünk élettartamát is növelhetjük. Szakember végzi a munkát – megfelelő technikát alkalmazva tisztítják a szőnyeget. A végeredmény tiszta és új kinézetű szőnyeg lesz. Magunkat megkíméljük a fárasztó munkafolyamattól és a kudarctól, hogy nem sikerül eltávolítanunk a szennyeződést! Ránézésre előfordulhat, hogy tisztának tűnik a szőnyegünk, de ez csalóka, mert bármilyen tisztának is gondoljuk, belül, mélyen előbb-utóbb szükségszerűvé válik egy mélytisztítás. A szőnyeg fajtájától függően évente egyszer minimum ki kellene tisztítani. Hajlamosak vagyunk arra, hogy csak akkor álljunk neki az alapos tisztításnak, amikor már szabad szemmel is látható, hogy milyen piszkos, megérett a takarításra. Ne várjunk ilyen sokáig! Amennyiben növelni szeretnénk szőnyegjeink élettartamát, vegye igénybe professzionális szőnyegtisztító szolgáltatásunkat!  Keresse fel ön is a www.szonyegeskarpittisztitas.hu weboldalt és rendelje meg szolgáltatásunkat, Budapest egész területén állunk rendelkezésére!

Előbb, vagy utóbb fontos a szakszerű szőnyegtisztítás!

2022-03-06
szőnyegtisztítás szakemberrel

szőnyegtisztítás szakemberrel

Minden háztartásban előjön ez az ötlet előbb vagy utóbb – tisztítsuk ki a szöveteket, szőnyegeket, kárpitokat. Első lépés: az anyag állapotának leellenőrzése! Mivel minden szövetet más módon vetünk alá egy tisztítási műveletnek, ne egyedül fogjunk hozzá a szennyeződések eltávolításához. Itt, ha hibát vétünk a kényes anyagok tisztításával, örökre foltot hagyhatunk a szöveten. Ezért javasoljuk, hogy szakértőre bízzuk a piszkos munkát, különösképpen abban az esetben, ha makacs szennyeződések, nagyméretű foltok tarkítják a kárpitos szövetet. Főleg akkor kell rendszeresen odafigyelni erre, ha gyerekeink vannak, vagy kutyát, macskát tartunk a lakásban. A kárpitos bútorszövetek sok allergént, szőrt, port nyelnek magukba. A kisgyermekek tisztaság szempontjából nagy veszélyt jelenthetnek a fotelágyra, ha az evés utáni ételmaradékos kezükkel hozzáérnek a szövethez. De ez nem azt jelenti, hogy mi magunk nem lehetünk néha olyan szerencsétlenek, hogy a TV előtt majszolt süteményből lepottyan a kárpitos ülőkére egy olvadt csoki darab. Vagy a tipikus fárasztó munkanap utáni vörösboros lazulás egy jó filmet nézve: csak nem kiömlött a pohár tartalma a fotelba? Ezek mind szomorú pillanatok: szinte látjuk, hogy menthetetlen a kedvenc kényelmes ülőbútorunk, mert a foltoktól úgy néz ki, mintha éppen kikukáztuk volna a lomtalanításról. Keresse fel ön is a www.szonyegeskarpittisztitas.hu weboldalt és rendelje meg szolgáltatásunkat, Budapest egész területén állunk rendelkezésére!

Milyen teendők vannak klímaszerelés előtt?

2022-03-05
klímaszerelés Budapest

klímaszerelés Budapest

Több feladat van a klímaszerelés előtt. Minden esetben ellenőrizni kell, hogy a tápfeszültség, frekvencia és a hálózat teherbíró képessége megfelel-e az adott készülék típusának és a biztonsági előírásoknak (védőföldelés). A legfontosabb szempontok a klíma beltéri egységeinek elhelyezésénél, hogy a klíma beltéri egységét úgy kell elhelyezni, hogy a helyiségben a lehető legjobb legyen a légelosztás és az épületszerkezet a kivitel (fali vagy mennyezeti klíma) szerinti felerősítéshez megfelelő erősségű legyen. Figyelembe kell venni a klíma berendezés levegő ki- és beszívása akadálytalan kell legyen, ugyanakkor elegendőnek kell lennie a helynek a szervizeléshez is. A csapadékvíz elvezetését minél rövidebb úton, a lehető legkevesebb iránytöréssel kell megoldani és a klímaszerelés helyén a készüléket ne érje erős hőhatás, nedvesség, korróziót okozó gáz/gőz, mechanikai rezgés. Gondoskodni kell a megfelelő villamos védelmet is ellátó tápkábel csatlakoztatásáról. Ezt a munkát bízza szakemberekre, keresse a hidegklima.hu weboldalt!