Locsolótömlők

2019-11-27
locsoló tömlő

locsoló tömlő

Locsolás! Locsolótömlőket, tömlőkocsikat, csatlakozókat, toldókat, szórófejeket, kerti csapokat és esőztetőket kínálunk Locsolás termékkategóriánkban. Ha tudja, hogy mit szeretne vásárolni, a bal oldali sávban található mező segítségével tudja szűkíteni a termékkínálatot. Próbálja ki és vásároljon egyszerűen! A locsolóeszközök tárháza most megnyilik Ön előtt! A kiváló minőségű műanyag gyorscsatlakozó locsoláshoz, mérete 1/2″. Hossza 57 mm, szélessége 34 mm. A csúszásmentes fogást biztosító műanyag gyűrű könnyebbé és kényelmesebbé teszi a gyorscsatlakozó működtetését. A műanyag gyorscsatlakozó ideális a locsolótömlők csatlakoztatására a különböző szórófejekhez. műanyaggal bevont, karos nyitó-záróval ellátott. A kerti kifolyócsap tömlővéges, csatlakozása 1/2″. A kerti locsolócsap alkalmazása nemcsak a ház körül ajánlott, pl. a kiskert tulajdonosok is nagy hasznát vehetik. Gyorscsatlakozó locsoláshoz univerzális. A csúszásmentes fogást biztosító műanyag gyűrű könnyebbé teszi a gyorscsatlakozó kezelését. A gyorscsatlakozó 1/2″-os és 3/4″-os tömlővel és kuplunggal is használható. Ideális a locsolótömlők csatlakoztatására a különböző szórófejekhez. Hol keresse? A www.snelle.hu webáruházban!

Tényleg működik a zsírbontó kezelés?

2019-11-26
zsírbontó kezelés

zsírbontó kezelés

A tavasz beköszöntével az ember ímmel-ámmal lát neki a fogyókúrának, ami a téli hónapok alatt felszaladt plusz kilógrammok csökkentését szeretné célbavenni. Ahogy közeledik a június és vele a bikinis időszak, az ember úgy érzi, hogy még egy dekát sem fogyott, a centikről nem is beszélve, és olyan megoldás után kutat, ami gyors és látványos. Sorra vesszük a barátnők jó tanácsait, illetve az interneten is számtalan jobbnál jobbnak tűnő tanácsot lehet találni! Természetesen a legegyszerűbb egy jó kis diéta és heti háromszori edzés, de sajnos nagyon könnyű megbeszélni magunkkal, hogy majd hétfőn kezdjük. Amikor elérkezik az időpont, pont akkor esik éppen az eső, vagy éppen akkor sürgős elintéznivalónk akad! A medifat.hu oldalon olvasható zsírbontó kezelés éppen a lustákat célozzák meg, mondván, hogy mozgás és diéta nélkül fogyhatunk, kezelésenként akár centiket. Persze, ehhez is szükséges betartani az orvosi utasításokat, illetve az ajánlott kezelések mennyiségét, viszont vigasztaljon az, hogy rövid időn belül látványos eredményeket produkál!

Figyeljen oda székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén!

2019-11-04
székhelyszolgáltatás csomag

székhelyszolgáltatás csomag

A törvények szerint csak olyan ingatlanban végezhető székhelyszolgáltatás, amely a megbízott székhelyszolgáltató kizárólagos tulajdonában áll, vagy amelyre a megbízott használati jogát az ingatlan-nyilvántartásba bejegyezték. Abban az esetben is nyújtható székhelyszolgáltatás, ha az ingatlan tulajdonosa a székhelyszolgáltatáshoz előzetes írásbeli hozzájárulását adta. Ezenkívül a felek között a székhelyszolgáltatáson túlmenően tartós könyvvezetési megbízási jogviszony is fennáll. Továbbá, a cégtáblát közterületről jól látható módon kell kihelyezni. A rendelet számos ponton megköti a felek szerződéses szabadságát. Például a székhelyszolgáltatásról szóló szerződés nem lehet határozott idejű, kivéve, ha a cég létesítésére is határozott időre kerül sor. A szerződés megkötését követő egy éven belül a rendes felmondás jogát a felek nem gyakorolhatják. Könnyítés, hogy a rendelet hatálybalépésekor már fennálló székhelyszolgáltatásra vonatkozó jogviszonyt a felek 2018. június 30-áig kötelesek voltak módosítani. Törvényes keretek között nyújtó székhelyszolgáltatás a topcegalapitas.hu oldalon található!