Forgószékek az irodában.

2022-06-18
irodai székek

irodai székek

Ön is megtapasztalta már, hogy szinte egyik napról a másikra mennek tönkre a forgószékek a munkahelyén, vagy otthon a home office-ban? Tudta, hogy egy átlagos forgószék teherbírása 110-120 kg, és ha ennél nagyobb teherrel, vagy folyamatos igénybevétellel kell megküzdenie, az a forgószék hamarosan tönkremegy? Amennyiben a kérdések már az Ön fejében is megfordultak, akkor valószínű, hogy a forgószék teherbírásával van probléma, amely könnyedén kiküszöbölhető a megfelelő irodaszék megvásárlásával. Talán Ön sem gondolta, hogy a temérdek irodaszék között azért óriási különbség van, és ez nem csak az árukban mutatkozik meg. Többnyire a forgószék alkatrészeinek anyagminősége, a forgószék felszereltsége határozza meg az árat, de még ebben az esetben sem egyértelmű, hogy az a termék milyen intenzitású felhasználásra készült. Sokfajta kiváló minőségű irodai szék, forgószék, munkaszék közül választhat a spaceandmore.hu weboldal kínálatából!

Szinte mindenki számára fontos a könyvelés

2022-06-11
könyvelés

könyvelés

Azt szinte mindenki tudja, hogy egy vállalkozás, vagy cég számára nélkülözhetetlen a könyvelés! Arról viszont, hogy egy könyvelő, vagy könyvelő iroda milyen területeken dolgozik, már kevesebbet hallani. Pedig, egy könyvelő esetében az is nagyon lényeges, hogy mennyire naprakész információkkal rendelkezik a jogi és adózási változások esetében. Azt mindannyian tapasztaljuk, hogy szinte nem telik el olyan hét, hogy valamilyen új törvényi változások, vagy kedvezmények ne lépnének életbe. A munkájára precíz könyvelő ezeket a változásokat folyamatosan figyelemmel kíséri és az ügyfelei érdekeit nézve, úgy intézi a könyvelés folyamatait, hogy az minden előírásnak megfeleljen. Az interport.hu munkatársai már több mint 20 éve lelkiismeretesen végzik könyvelési munkájukat, így a vállalkozások számára mindig a legfrissebb információkat nyújtják az adózási jogszabályoknak megfelelően. Kérjen információt, és ha szükséges, akkor váltson könyvelőt!

Ha laktózérzékeny vagy, figyelj az összetevőkre!

2022-06-08
Vegan Protein

Vegan Protein

Külön érdemes kiemelni a nem túl nyilvánvaló laktóz és tejfehérje forrásokat, a különböző, főleg sok összetevőt tartalmazó étrend-kiegészítőket. Itt az étrend-kiegészítő kiemelt összetevőit, és az allergén figyelmeztetéseket érdemes tanulmányozni. Az étrend-kiegészítők, akárcsak a gyógyszerek, adalékanyagokban, különböző filmtabletta bevonatokban rejtett módon tartalmazhatnak tejcukrot és tejfehérjét. Nem összekeverendő a laktóz intolerancia – amely egyéni tolerancia széles skáláján mozoghat – a tejfehérje- allergiával, amely fennállása esetén a legkisebb allergénnek minősülő tejfehérje frakció kiváltja a kellemetlen allergiás tüneteket. A jó hír viszont, hogy tejtermékek alternatív formái széles körben kaphatók és egyre inkább terjednek, valamint bárki számára hozzáférhető a laktáz enzim, ami ugyancsak segíthet abban, hogy élhetőbbé tegyük ezt az állapotot. A fittproteinpink.hu webáruház kínálatában laktózmentes fehérje por is megrendelhető!

A Thermo gél lakk, mint varázslatos körömdíszítőről már biztosan hallottál

2022-06-07
thermo gél lakk

thermo gél lakk

Ha még nem is ezen a néven, de a látványos színváltó képességüket biztosan ismered, hiszen a Thermo gél lakkok azok a különleges körömdíszítők, amelyek a hőmérséklet változásával képesek a színüket változtatni. A Thermo gél lakk az a speciális képességű gél lakk, amely képes a színét a hőmérséklet változására reagálva változtatni. Ez annyit tesz, hogy a körömdíszítésed hidegben más színben pompázik, mint egy kellemesen melegebb környezetben. Képzeld el, amint egy nyári tengerparton napozva a körömdíszítésed tűzpirosra van festve egy remek Thermo gél lakkal, és amikor hűsölni térsz be a tengerbe, a hideg vízzel érintkezve körömdíszítésed színe mondjuk napsárgára vált. Ugye, hogy milyen merész és dögös is egyben? Ráadásul a Thermo gél lakkok is rendkívül tartós gél lakknak mondhatók, hiszen a megfelelően elkészített körömdíszítésed akár 2-3 hétig is tartós maradhat. Sőt, a színváltoztató képességük a napok múlásával sem csökken. A 14. napon is ugyanolyan látványosan és ugyanolyan intenzitással képesek színüket változtatni, mint az első alkalommal, amikor felkented. Keresd fel te is a mooonbasanails.hu webáruházat!

Kinek milyet, mikor?

2022-06-03
Nutriverzum

Nutriverzum

Nos, ezt nem kell túlbonyolítani. Lehetőség szerint a legjobb minőségű terméket válasszuk. Mindenképp a lehető legalacsonyabb zsírtartalmú legyen a szemünk előtt. Ha nehezen fejlődőnek tartjuk magunkat, ergó nehezen veszünk fel izomtömeget és zsírt, a “vékonyka” ún. ektomorf testalkatúak vagyunk akkor a megoldás egy relatív magas 70-85% szénhidráttartalmú tömegnövelő. Ilyenre remek példa a Nutriversum termékek, amelyek kezdőknek és nehezen fejlődőknek ajánlott. Különbséget kell még tennünk a tömegnövelő és az MRP (meal replacement powder) között. Utóbbi általában drágább, mivel ez egy-egy komplett étkezést is helyettesít. Ez egyaránt tartalmaz összetett és egyszerű szénhidrátokat továbbá minőségi fehérjét és egyéb ásványi anyagokat, ami egy kiadós étkezést biztosít. Az 50%-os szabály itt is érvényes, a szilárd ételek teljesen nem helyettesíthetőek ezekkel a készítményekkel! A Nutriversum termékek megrendelhetők a fittprotein.hu webáruház kínálatából!