Gyerekszobába falmatrica!

2020-03-26
süni falmatrica

süni falmatrica

Amikor elhatároztam, hogy a gyerek szobát falmatricával díszítem azt hittem nehezebb dolgom lesz! Igazán csak az volt a nehézség, hogy a rengeteg falmatrica közül melyiket válasszam! A dekor-varazs.hu webáruházban találtam rá a szebbnél szebb falmatricákra! Én a sünis gombás falmatrica mellett döntöttem! Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körberágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz, nem kell a szakemberre várnod, és órákig takarítani sem utána – dekorálás előtt viszont ne felejtsd el a felületet megtisztítani, letörölni. A színes dekorációs matricák alapos felülettisztítás után ragaszthatók a díszítendő felületre. Az erdei állatok közé tartozik a süni is, ez a sünis falmatrica pedig a gyerekek egyik kedvenc mintája! Mesebeli, gyönyörű kidolgozású dekoráció, ami akár önagában is megállja a helyét. A süni a gyerekek által kedvelt állata.

Még szebb szeretnél lenni?

2020-03-21
csatos póthajak

csatos póthajak

Hajhosszabbításra van szükséged? Igen, előfordul, hogy az ember lányának nem adatott meg olyan hajkorona, amelyet mindig is szeretett volna. Persze lehet próbálkozni hajhosszabbító szerekkel, de ha hatnak is, az rengeteg idő. Te most szeretnél gyönyörű hajat, nem egy év múlva. Igazad van, megérdemled. A csatos póthajjal garantáltan felturbózhatod a hajad, és mindezt anélkül, hogy bárkinek is feltűnne a pótlás. A frizurád természetes hatású lesz, és bármilyen alkalomra magabiztosan mehetsz el. Ha amellett döntöttél, hogy most már bizony eleged van abból, hogy rosszul érezd magad a bőrödben a hajad, illetve annak hiánya miatt, akkor nézz körül a csatos póthajaink között. Legyen neked is hosszú, dús, és selymes hajad! 100% természetes, kezeletlen emberi hajból készül, és sok-sok színben, fazonban, sűrűségben (egyenletesen vastag szálak, sehol egy babahaj), súlyban és hosszban a rendelkezésedre áll. Legyen neked is hosszú, dús, és selymes hajad! Keresd fel te is az oxyextension.hu webáruházat ahol nagyon sok féle póthaj közül válogathatsz kedvedre!

Egyedi konyha? Igen

egyedi konyhabútor tervezés

egyedi konyhabútor tervezés

Ha pedig egyedi konyhabútor tervezés, akkor Admiral Stúdió szerintünk. Az egész családunk imádott főzni, amióta za eszünket tudjuk. Régóta terveztük már tehát, hogy mi is egyedi konyhabútort fogunk terveztetni. Ehhez választottuk a fergeteges Admiral Stúdiót, aminél jobbat azóta sem ismerünk. Ha szeretnél te is olyan egyedi konyhabútort, amiben a főzés és sütés egy kisebb csodával ér fel, mindenképpen menj el az Admiral Stúdió bemutatótermébe. A bemutatóteremben olyan szuper jó modern konyhabútorokat találtunk, hogy a hideg kirázott mindenkit. Végre van egy vállalat, ami pontosan a kliensek igényeire fókuszál és a konyhabútor tervezéstől a kivitelezésig minden fázisba beavatják a megrendelőket. Mióta itt van az egyedi modern konyhabútorunk talán még több főzünk mint azelőtt. Szuper jó érzés. Csak ajánlani tudjuk mind az Admiral Stúdiót. Megéri őket választani: www.admiralstuio.hu.

Milyen az ideális nappali tervezése?

2020-03-15
Ala sarok

Ala sarok

A nappali nem más, mint egy élettel teli tér. Az a hely a lakásban, ahol a legtöbb időt töltjük, amikor otthon vagyunk, és ami egyben a legalaposabban megtervezett belső terünk. Életünk azonban a ház többi részén is folyik. A nappali berendezésével szerzett tapasztalatokat tehát másutt is hasznosíthatjuk. A ház központi, meghatározó részeként működő nappali adja meg az egész épület alaphangulatát, ezért fontos, hogyan hat a szomszédos helyiségekre, még a nyitott terekre is. A napsütés miatt, ha van rá lehetőség, akkor inkább a déli szobát jelöljük ki, mert itt pár fokkal magasabb a hőmérséklet is! A magasabb hőmérséklet mellett, a világosság is fontos, mivel ez is nagy mértékben befolyásolja hangulatunkat! Olyan helyet válasszunk, ahol, ha úgy adódik, akkor a család, vagy a baráti társaságunk is kényelmesen elfér, vagy éppen a gyermekeink is használhatják játszásra, vagy mi egy kis pihenésre! A nappali bútorainak kiválasztása is fontos, amelyet megtehetünk a butornap.hu webáruház kínálatából!

Hőszigetelőrendszer webáruház

2020-03-10
hőszigetelő rendszer

hőszigetelő rendszer

Érdemes odafigyelni, hogy a nagy gyártók ma már rendszerben kínálják a hőszigetelő rendszereket, és ezek a rendszerek így együtt biztosítják az igazán jó hőszigetelő képességet. Tehát érdemes nem eltérő elemekből összevásárolni például a homlokzati hőszigeteléshez szükséges hőszigetelő lemezeket, alap és fedővakolatot, hanem inkább egy rendszert megvásárolni. Azért is előnyös ez, mert a hőszigetelő rendszerekre akár 10 éves garanciát is vállalnak egyes gyártók. Ma már van olyan gyártó, amelyik 25 éves garanciát is vállal hőszigetelő rendszereire. Családi háza szigetelése előtt érdemes megnézni a rendszereiket. Akár akciósan is hozzájuthat a legjobb minőségű kőzetgyapot és grafitos rendszerekhez is. Nem árt azonban kellő körültekintéssel válogatni a hőszigetelő rendszerek között, mert sok gyártó cég sokféle homlokzati rendszert forgalmaz, és ezeknek a rendszereknek nem mindegyike alkot igazán jó minőségű, összehangolt rendszert. Ha nem választott még a hőszigetelő anyagok között, vagy nem döntötte még el a kiválasztott szigetelő optimális vastagságát, akkor kérje munkatársaink segítségét családi háza szigeteléséhez a https://hoszigeteloaruhaz.hu weboldalon!

Fehér munkaruhák!

2020-03-02
fehér munkaruha

fehér munkaruha

Bizonyos munkaterületeken, például a gyógyszerészek, orvosok és más kórházi dolgozók esetén a fehér szín a tisztán tarthatóság mellett egyet jelent a tisztasággal, az ápoltsággal, és talán nem túlzás azt állítani, hogy a szakértelemmel is. Míg a labor falai közt az orvosi köpenyek védelmet jelentenek a különböző kémiai anyagok ellen, addig a patika pultjánál állva inkább esztétikai szereppel bírnak. A fehér munkaruházat mellé persze érdemes beszerezni egy jól szellőző, a lábat biztosan és kényelmesen tartó klumpát is, amely segít elviselni az egész napos megterhelést a lábnak. Ezekben a munkakörökben gyakori az akár több órás folyamatos állómunka, amely során fontos lehet az is, hogy a lábbeli ne csusszon meg, stabilan tartsa viselőjét. A láb terhelését csökkenti az energiaelnyelő sarokrész, ezért érdemes ilyen típust választani. Nemcsak az egészségügyi területeken, de a konyhai, szállodai, éttermi munkakörök jelentős részében is kötelező a fehér színű munkaruházat. A konyhai kötény nem csupán megvédi az alsóruházatot a szennyeződésektől, hanem egy minőségi darab választása esetén taszítja az olajat, eltérő hőmérsékleti körülmények között is változatlan komfortot biztosít viselőjének. Az előkészítő és mosogató részlegen érdemes derekas munkakötényt viselni, amelyet kiegészítiket a megfelelő sapka, és karvédő is. Keresse fel munkavédelmi boltunkat a www.lupibt.hu webáruházat!