Állatos falmatrica!

2020-04-26
fotótapéta oroszlánnal

fotótapéta oroszlánnal

Állatok a világ minden tájáról – falmatricaként exkluzív minőségben! Szereted az állatokat? Tudtad, hogy szimbólumként is számon tartanak sok-sok állatot? Az Te otthonodba melyik állat illene a legjobban? Kategóriánkban találsz vadonélő állatokat, háziállatokat, madarakat és gyönyörű nagymacskákat… Legyen a nappali, hálószoba, lakásdekorálás nagyszerű! A dekor- varázs faltetoválásokkal otthonodat gyorsan és könnyen varázsolhatod át, méghozzá kedvező áron! Kifejezetten faldekorálás céljából készített öntapadós dekorfóliával dolgozunk, a legjobb minőséget kapod tőlünk. Szinte bármilyen felületre felragaszthatod a kontúros falmatricákat: falra, akár fűrészporos tapétára is, fémre, üvegre, csempére, ajtóra, bútorra, illetve más sima, tiszta, száraz, por- és zsírmentes felületekre. Színes gyerekszoba matricáinkat felragasztva szinte festett hatást érhetsz el: nagyon vékony, matt fóliából készülnek a falbarát matricák. Közvetlenül az alakzat szélénél körbe vágottak, öntapadósak, ezért a matricáinkkal való dekorálás nagyon egyszerű lesz! Keresd fel a dekor-varazs.hu webáruházat!

Végre programozó vagyok

2020-04-17

 

online java se oktatás

online java se oktatás

Ezt csodás dolgot pedig a Studicore munkatársainak köszönhetem. Azóta is nagyon hálás vagyok a profi oktatóimnak, akik megengedték, hogy család és munka mellett online végezzem a Java Se programozó képzést. Ami még inkább tetszett, hogy a magam tempójában haladtam így megnyugodhattam, hogy nem kell senkivel felvennem a versenyt. A www.studicore.hu -t azoknak ajánlom akik Java SE programozó képzést vagy továbbképzést keresnek. Szuper áron tényleg profi oktatóktól lehet tanulni, akik végre arra is odafigyelnek, hogy ne csak az elméletet, de a gyakorlatot is 100%-ig elsajátíthassák a nebulók. Ennek köszönhető, hogy már a Java SE programozó képzés után felvettek egy szuper helyre. Bedolgoztam magam és azóta már a Studicore programozó továbbképzésen is túl vagyok. Oltári nagy mázlim volt. Köszönöm.

Mérőműszerek segítik sógorom munkáját is!

2020-04-08
digitális vízmérték

digitális vízmérték

Említettem már, hogy sógorom autópályák építkezésében vesz részt. Ehhez készíti elő a talajmunkákat. Hatalmas gépekkel dolgozik! Az Ő feladata az út szintezése. Néhány napja beszélgettünk. Elmesélte, hogy néhány centimétert kell csak legyalulnia a hatalmas géppel, hogy megfelelő szint meg legyen. Egy laikus számára, ez szinte hihetetlen! Honnan tudjátok, hogy az pont szintben van, kérdeztem Tőle. Vannak olyan mérőműszerek, kezdte mesélni, amelyek lézerrel működnek Ezek a mérőműszerek a legkisebb különbséget is érzékelni tudják. A tervekhez viszonyítva milliméteres pontossággal adják meg az adatokat. Hol szerzitek be a pontos mérőműszereket, faggatóztam tovább. Nálunk a legfőbb követelmény a pontosság! Így csak megbízható, világhírű mérőműszerek azok, amiket mi használunk. A muszerguru.hu építőipari mérőműszerek webáruházban találhatóak ilyen mérőműszerek. Ha érdekel, folytatta, nézd meg a muszerguru.hu weboldalt. Több olyan videó is található ott, ahol a mérőműszerek bemutatása látható!

Mit akarsz a programozó tanfolyam után?

2020-04-07
online java se oktatás

online java se oktatás

Sokkal könnyebb megtalálni a cél felé vezető utat, ha ismered magát a célt. Ha csak annyi a célod, hogy „megtanulj programozni”, anélkül, hogy konkrét elképzelésed lenne, hogy milyen programokat szeretnél írni, és hogy mindez hogyan fogja jobbá tenni az életed, valószínűleg csalódással és idegeskedéssel lesz kikövezve az utad. Szégyellem bevallani, de én részben azért akartam informatikát tanulni, hogy ezzel bebizonyítsam, hogy okos vagyok! És azért is, hogy olyan munkám lehessen, mint az Okos Embereknek. Nagyon szerettem az elméleti és matematikai kérdésekkel foglalkozni. A programozás ebbe teljesen beleillett. És te mire szeretnéd használni a programozást? Weboldalakhoz? Játékokhoz? iPhone appokhoz? Egy startuphoz, amivel meggazdagodsz? Interaktív művészethez? Ha már meg van, hogy miért szeretnél részt venni egy programozó tanfolyam résztvevőjeként, keresd a studicore.hu weboldalt. Töltsd ki a tesztet, hogy el tudd dönteni az alkalmasságodat, és kezdd el a tanulást!