Kendők egy kattintásra

2014-07-29

Képernyőfotó 2014-08-08 - 16.54.31Nagyon szeretem a hatalmas medálokkal ellátott nyakláncokat, melyeket az év minden napján viselném, ha tehetném. Munkahelyem azonban nem támogatja ezt a fajta kiegészítőt, főnököm a szolid elegancia híve. Legutóbbi értekezletünkön például az volt a fő téma, hogy mennyivel szebb egy nő, ha kendő van a nyakában és nem hatalmas medállal ellátott nyaklánc. Én már a beszéde alatt nevettem magamban, hiszen tudtam, legbátrabb kolléganőm másnap úgy fog jönni dolgozni, mint a mesebeli leány. Van is rajta medál, meg nincs is. Nagyon könnyen meg fogja ezt oldani, hiszen nem régen rendeltünk közösen a kendő webáruházból kendőt, melyen medál van. Azt hiszem, hogy ezzel fogja csak igazán kiborítani a főnököt. A színes kendőn ugyanis kb. 15 centiméteres medál lóg, melyet ha akar megmutat, ha titkolni szeretné, akkor azonban a kendővel bármikor elrejtheti. Már látom előre, hogy a főnök szeme előtt jó kislány lesz, míg a háta mögött a medált fogja mutogatni minden kollégánknak aki vevő a rosszaságra pukkadozó nevetés kíséretében.

Karosszéria szerszám a baleset eltűntetéséhez

2014-07-07

Puma01Egy kisebb horzsolást még kijavíthatunk a saját garázsunkban, ám egy nagyobb koccanás, egy ütközés után keletkezett sérüléshez már autóipari célszerszámok, karosszéria szerszámok szükségesek. Az én tudományom, megáll ott, hogy egy pasztával kitöltöm a horzsolás helyét, majd újrapolírozom a felületet. A múlt héten viszont sikeresen nekitolattam egy kapunak. Olyan szerencsétlenül jártam, hogy kalapáccsal kellett visszaegyengetni az egyik elemet. A horpadás akkora volt még két hatalmas dinnye. A kalapácsolást persze nem szerette a fényezés, így újra kellett fújni az elemet. Mégis úgy gondolom, hogy jó, hogy megúsztam ennyivel. Egy elemcsere sokkal többe került volna. Egy hétig nem használhattam ugyan a kocsit, de most már nem is látszik rajta a tolatás nyoma. Persze a család egyből vett nekem egy tolatóradart, hogy még egyszer ne fordulhasson ez elő velem. Senki sem szeretné ugyanis, ha még egy hétig nélkülözniük kellene miattam a családi autót.

Intimkozmetikus neked Budapesten

2014-07-03

images-1Az ápolt külső magabiztossá tesz. Ezt vettem ugyanis észre, amikor ismét kondibérletet vásároltam. Hosszú kihagyás után újra itt volt az idő, hogy formába lendüljek. Tudván, hogy az infraszaunát sem fogom kihagyni az edzés előtt két nappal felkerestem az intimkozmetikusomat. A szokásos láb és hónalj gyantázás után sort kerítettünk az intimgyantázásra is. Röpke fél óra, és megszabadultam minden szőrszálamtól odalent is. Most már felkészülten indultam az edzőterembe, ahol nyár révén a kis póló és a rövidnadrág volt a viseletem. Hálás voltam, hogy időben gondoskodtam a szőrtelenítésről, így nem kerültem kényelmetlen helyzetbe a szőrszálak miatt. A szaunában aztán végképp magabiztossá váltam. Nem volt mit takargatnom, bátran élvezhettem az edzés utáni kényeztetést. Egy hónap múlva újra kezelésre megyek, de arra figyelek, hogy aznap ne menjek edzésre, hiszen a szauna forrósága és az izzadság jobb, ha csak másnap érintkezik a kezelt bőrfelülettel.

Autózárnyitás Budapesten éjjel-nappal

2014-07-02

Képernyőfotó 2014-07-05 - 18.23.36Mit jelent a roncsolásmentes zárnyitás, ajtónyitás, autónyitás? Az ajtó, vagy a zár, vagy a zárszerkezet megvédését? A zarnyitas-ajtonyitas.hu zárnyitó szakembereinél mindezt együtt. A sérülésmentes zárnyitásnál a zár, a zárszerkezet és természetesen az ajtó is épen marad. Mindezt a sokéves tapasztalatukkal, finom zárnyitási eszközökkel, technikákkal és ha kell alpinista mászótechnikával érik el. Ha kizárta magát, és a kulcs a lakásban maradt, a saját ablakán, erkélyajtóján keresztül hozzák ki Önnek a lakáskulcsot. Megkímélve Önt további a kellemetlenségektől, költségektől. Hívja őket bizalommal éjjel-nappal, akár hétvégén is!