Minden amire a hajadnak szüksége van

2017-09-27

fodraszkellek webaruhazEgy nagyközségben van fodrászüzletem, egyre bővülő vendégkörrel. Idősebbek, fiatalok egyaránt sokan járnak, ami azt is jelenti, hogy rengeteg féle hajfestékre, hajszínezőre, hajgyógyászati termékekre van szükségem! Eddig több helyről szereztem be a szükséges kellékeket! Sajnos az egyik vendégemnek súlyos betegsége miatt póthajra volt szüksége és engem kért meg, hogy segítsek neki! Mivel ebben még nem volt tapasztalatom, az interneten kezdtem keresgélni! Így találtam rá a fodraszkellek24.hu webáruházra! Még tapasztalt szakemberként is elcsodálkoztam, mennyi féle hajfesték, hamvasító, póthaj, hajszárító, hajvasaló kapható, valódi kincs ez a webáruház egy fodrásznak! Természetesen megrendeltem a póthajat, amit együtt választottunk ki a vendégemmel, akinek szintén nagyon tetszett a széles kínálat! Én pedig, azóta folyamatosan a fodraszkellek24.hu webáruházból rendelek mindent, amire egy fodrásznak szüksége van! Érdekes, mert egyre több póthajat is rendelnem kell, mivel így hajfestés nélkül is változtatni tudják a hölgyek a frizurájukat!

Kerti garnitúrák egy új kávézóban

2017-09-23
Nomade kerti ülőgarnitúra

Nomade kerti ülőgarnitúra

A vitrinek, polcok megvannak, már csak a székek, meg asztalok kellenek, mondtam, miután végéhez közeledtünk a felújításnak a kávézóban. Jó erős, masszív, de mégis modern, környezetbarát és legfőképpen könnyen tisztántarthatónak kellene lennie. Miért nem nézi meg az ooui.hu kerti bútor webáruházat, kérdezte az egyik munkás, aki a dekorációt készítette. Kerti bútor, az hogy néz itt ki, kérdeztem Tőle. Nézze csak meg, valamelyik kerti garnitúra pont illene is ide, ehhez a dekorációhoz! Akkor nézzük, és elővettem a laptopomat! Látja, ez a kerti garnitúra színben is ide lenne jó, mutatott rá az egyikre. Tényleg, mondtam és elismertem, hogy mennyire feldobná a kis kávézót! Oda a sarokba meg lehetne tenni ilyen kerti pihenőszéket, és kacsintott egyet! Persze, majd még itt össze is bújjanak a fiatalok, és nevettem én is egyet! Esetleg, a plafonra ne szereljünk egy kerti függőágyat? Na, ezen már mind a ketten jót nevettünk! De azért a végén csak megrendeltük a kerti garnitúrát, ami tényleg felvitte a kis kávézónk hangulatát!

Opel alkatrész bolt online

2017-09-13
Opel hengerfej tömítés

Opel hengerfej tömítés

Szervizben dolgozom, így sokfajta gépkocsi javítását vállaljuk! Nem lehet minden gépkocsihoz alkatrészt tartani, ez lehetetlen. A meghibásodott alkatrészt vagy hozzák a tulajdonosok, akik legtöbb esetben bontókból szerzik meg az alkatrészt, vagy mi rendeljük meg, és szereljük be. Az Opel egy nagyon gyakori márka, na, nem azért, mert rossz, csak mivel nagyon sok fut belőle, ezért azok egy idő után meg is hibásodhatnak. Sokszor hoznak Opel Corsa és Opel Meriva gépkocsit is. Ha a tulajdonos nem tudja, hogy honnan szerezze be az opel alkatrészt hozzá, akkor az opeleseknek.hu, opel alkatrész webáruházat javasoljuk, mert itt opel corsa alkatrész és opel meriva alkatrész is rendelhető! Vagy a tulajdonosok megrendelik, vagy mi is vállaljuk a rendelést, és amikor megérkezik a csomag, akkor beszereljük. Ha éppen még mi is elakadunk, akkor segítenek is a megfelelő opel alkatrész kiválasztásában! Mivel az Opelesek nagyon összetartanak, így már szinte minden Opelos tudja, ha opel alkatrész kell, akkor opeleseknek.hu webáruház!