A split klíma előnyei

2021-03-28
Panasonic klíma

Panasonic klíma

A mono split típusú klíma a legismertebb és a legnépszerűbb a köztudatban. Egy bel és egy kültéri egységből áll, mely csőrendszer segítségével össze van kötve. Általában az oldalfalra szerelik fel az esztétikus belső egységet, a külső falra pedig a hangosabb kültéri egységet. Ezzel a megoldással egy helyiséget (a nyitva hagyott ajtó mellett a hőmérséklet és páratartalom kiegyenlítődik, így a pontos kifejezés az egy légteret) tudunk maximálisan lehűteni és komfortossá varázsolni. Ha nagyobb lépésben gondolkodunk, akkor multi split klímára van szükségünk, mely egy kültéri egységből és több beltéri egységből áll, így több helyiséget, akár az otthonunk minden pontját tudjuk vele klimatizálni, és akár fűteni is. Az oldalfali klímák előnye, hogy számos funkció áll a rendelkezésünkre, egy modern inverteres készülékkel, akár gazdaságosan fűthetünk is télen! Így az év minden napjára tudjuk biztosítani magunknak a megfelelő hőmérsékletet és tiszta levegőt. A klíma kiválasztásához, és a klímaszerelés szakszerű elvégzéséhez kérje a hidegklima.hu szakembereinek a segítségét!

Megújult géllakk induló készlet!

zselélakk induló készlet

zselélakk induló készlet

Megújult a géllakk induló készlet, hogy egyszerű és könnyed legyen a géllakkozás. Közel kétszer annyi alkalomra elegendő és akár kétszer annyi leoldást tesz lehetővé a megújult szett. A géllakk induló készletekben már évek óta csak fixálásmentes fényzselé található, így nem szükséges a kötés utáni fixálás gél fixálóval. Így még egyszerűbb és könnyebb az elkészítési folyamat. A szettekben megtalálható a bonder és a fényzselé különálló termék és nem egy „kombó. Ezáltal sokkal hatékonyabb a tapadás és sokkal fényesebb a csillogás. egy szuper termék, csak sajnos kötés után fixálni kell, így nem illik a géllakk induló szettbe. Dupla géllakk, a géllakk induló készletekbe! Nem egy szín, hanem rögtön kettő található az induló készletekben, így ha nem tudsz választani, akkor máris nálad van a két legnépszerűbb szín. Sajnos szín cserére nincs lehetőség, de számos géllakk színnel tudod bővíteni a készleted mennyiségi kedvezménnyel és akár kuponkedvezménnyel. A szettben 3Step géllakk található, ami akár már az első rétegben is tökéletesen fedd, nem folyik és nagyon könnyen kenhető.  A https://www.zselelakk.hu/ webáruházban mindent megvásárolhatsz, ami egy zselés műkörömhöz kell!

Géllakk neked!

2021-03-24
Tiger eye géllakk

Tiger eye géllakk

Az első gél lakk induló készletemet a www.moonbasanails.hu -ról vásároltam. Ennél az online boltnál elképzelni nem tudok jobbat gél lakkozás témájában. Szeretem, hogy bármelyik legújabb trendet megtalálhatom és még soha nem kellett csalódnom a gél lakkok minőségében és stílusában. A Moonbasanails Webáruház profi szakembereinek köszönhetem, hogy megtanultam a gél lakkozás, hiszen teljesen ingyenes volt az online kurzus. A gél lakkozás minden kis fortélyát megtanulhattam így és szeretem, hogy a kiszállítás nem csak ingyenes szokott lenni, de kapok mindenféle ajándékokat is. Az hatalmas termékválasztékban gyönyörű piros és kék gél lakkra bukkantam és azóta is ez a kedvencem. A Moonbasanails Webáruházat csak ajánlani tudom mind neked, mind mindenki másnak. Nekem tökéletesen bevált és azóta is törzsvásárló vagyok, hiszen végre valahol figyelnek rám megrendelőként. Nagyon köszönöm.

Astragalus, más néven baktövis

2021-03-23
Astragalus kapszula

Astragalus kapszula

Az Astragalus fontos gyógynövény a hagyományos kínai orvoslásban, régóta használják különböző növényi keverékekben. Astragalus vagy más néven baktövis egy lágyszárú évelő növény a borsófélék családjából és leggyakrabban immunerősítésre használják. Számos klinikai vizsgálatok alapján jótékony hatással van a megfázás és felső légúti fertőzések tüneteire. A baktövis alkalmazása csökkentheti a betegségek előfordulását és lerövidítheti a betegségek lefolyási idejét. Klinikai vizsgálatok, valamint farmakológiai adatok bizonyítják, hogy hasznos kiegészítésként a daganatellenes terápiák mellett. A kiegészítő kezelések során, mint a kemoterápia, a besugárzásos terápia a baktövis erősíti az immunrendszert, így szervezete jobban ellenáll a betegségekkel szemben. A vizsgálatok azt mutatják, hogy az astragalus növelheti az anyagcserét, fokozza az állóképességet és elősegíti a gyógyulást. Egyéb felhasználása: ateroszklerózis, magas vérnyomás, pajzsmirigy-túlműködés, álmatlanság, cukorbetegség, krónikus hepatitisz, genitális herpesz, az AIDS és a kemoterápia mellékhatásai. Fogyassza Ön is, az astragalus kapszula megrendelhető a bigstar.hu webáruház kínálatából!

Cirkó, kazán, kombi cirkó, gázbojler tisztítás, karbantartás!

2021-03-22
vízmelegítők javítása

vízmelegítők javítása

A cirkók, kazánok, vízmelegítők, kombicirkók tisztítása, karbantartása nagyon fontos a készülék élettartama és az Ön és családja biztonsága szempontjából egyaránt. A gázkazán tisztításába, beletartozik a gázkészülék portalanítása, a hőcserélő kitakarítása az érintett alkatrészek kitisztítása, átfújása, pókhálótlanítás ha szükséges. Amennyiben a tisztítás és karbantartás közben hibás alkatrészt találunk, erről Önt a várható szükséges alkatrész költségekről és a javítás munkadíjáról is tájékoztatjuk. Minden esetben végzünk még a munka megkezdése előtt és a munka befejezése után is gázszivárgást az Ön gázkészülékén. Ettől függetlenül javasoljuk Önnek főleg akkor, ha kéményes gázcirkóval, kazánnal rendelkezik egy jó minőségű és megbízható Szénmonoxid (CO) mérő készülék elhelyezését a gázkészülék közelében. Mi gázszerelőként és magánszemélyként is a Honeywell szénmonoxid mérőket szívesen ajánljuk. Ára talán kicsit magasabb a különböző üzletekben kapható névtelen készülék árainál, de higgye el pontosabb mérésre és megbízhatóbb figyelmeztetésre alkalmasak! Keressen bennünket bizalommal a https://gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu/ weboldalon!

TerraClean a környezetvédelemért!

2021-03-10
terraclean egr tisztítás

terraclean egr tisztítás

Az EGR rövidítés a legtöbb autósnak 
semmit sem mond, pedig ez a modern dízelmotorok működésének alapja. A 
legtöbb hozzánemértő ember olyasmire gondol, hogy ez olyan szerkezet, 
amelyekkel előbb vagy utóbb gond lesz, elromlik és drága pénzért 
cserélni kell. Sajnos jellemzően be is következik az EGR drága cseréje, de ez mindenképpen elkerülhető lenne! Ezt pedig a legtöbb autós, ha lehetőség van rá, akkor 
már csak a legszükségesebb esetekben intézi el! Az EGR rövidítés a 
kipufogógáz visszavezető angol megfelelőjéből ered (Exhaust Gas 
Recirculation). Német megfelelője: Abgasrückführung, azaz AGR. 
Valójában azt a célt szolgálja, hogy a környezetünket védjük, és hogy 
az autók megfeleljenek az egyre komolyabb környezetvédelmi 
elvárásoknak. Emellett viszont a motor teljesítménye is jelentősen 
javul, dinamikusabb lesz, és a „dadogás” is megszűnik! Az esetek 
jelentős részében ezek hatására az üzemanyag fogyasztás is kedvezőbb 
lesz! Tisztítsa meg az eltömődött kipufogógáz visszavezető EGR szelepet és a motort a 
TerraClean technológia segítségével! További információkért keresse a 
https://egrtisztitas.hu/ weboldalt!

Esőruházat!

2021-03-09
esőköpeny

esőköpeny

Előzze meg a kellemetlen érzést, amikor vizes ruhában kell dolgoznia! A komfort érzését nagyban fogja növelni, ha megfelelő esőruhát választ. Esős időben a látótávolság is jelentősen csökken. A jól láthatósági esőnadrág biztonságosabbá teszik azok munkakörülményeit, akiknek a kellemetlen időjárás mellett, az esőben is dolgozniuk kell. Gondoljon erre is amikor esőnadrágot választ!  A jól láthatósági esőruházat azok számára ajánlott viselet, akik kénytelenek munkájukat esős időben is a szabadban végezni. Egész napos eső ellen ajánlott kabátokat, dzsekiket talál ebben a csoportban. Esős időjárási körülmények között fokozott figyelmet kell a dolgozók láthatóságára fordítani, hiszen ilyenkor csökken a látótávolság, jelentősen megnőnek az autók fékútjai. Ebben a csoportban találja meg az esőruházat egyik fontos tagját, az esőnadrágot. Az eső elleni védelem egyik fontos eleme, az esőnadrág. Amikor nagy mennyiségű vagy hosszan tartó esőzésre kell felkészülnünk, célszerű nem csak a felső testünket védeni esőkabáttal, hanem a lábunkra is gondoljunk. A megfázás nagyon kellemetlen, ha átázik a ruházatunk, sajnos hamar megbetegedhetünk. Bármilyen munkaruhát keres, megtalálja munkavédelmi boltunkban a www.lupibt.hu webáruházban!

Mit jelent az, hogy dedikált szerver?

2021-03-08
dedikált szerver bérlés

dedikált szerver bérlés

Azt jelenti, hogy egy egész szerver a rendelkezésedre áll. Nem kell senkivel sem osztozkodnod, a rendelkezésre álló erőforrás csak a tiéd. Természetesen, ez jól hangzik, igaz? Senkitől sem fogsz függeni, azonban itt is vannak hátrányok! Sajnos, egy dedikált szerver a VPS-nél is többe fog kerülni. Emellett a másik hátrány, hogy itt minden technikai beállítást neked kell elvégezned, ami egyébként az előző megoldások esetén biztosítva van. Éppen ezért azoknak ajánlott, akik értenek a szerverek menedzseléséhez, vagy meg tudnak ezzel bízni valakit. Viszont, ha most kezdesz bele egy online vállalkozásba, kezdésként a legköltséghatékonyabb választás az osztott tárhely lesz. Kisebb forgalmú weboldalaknak jellemzően nem kell ennél több! A forgalom és a szükségletek növekedésével érdemes elgondolkodni egy vps bérlés lehetőségén. A dedikált megoldásokat pedig tényleg csak a százezres havi látogatottságú oldalaknak lehet ajánlani. Weboldalad számára ezek alapján már könnyebb lesz a választásod az abplusz.hu webtárhely kínálatából!

Nagyobb biztonságot nyújt a távfelügyelet!

2021-03-03
távfelügyelet

távfelügyelet

A riasztó rendszerek kiépítése esetén legfontosabb fázis a tervezés. Ehhez javasoljuk, hogy Ön is keressen olyan szakembert, aki ilyen rendszerek telepítésével foglalkozik. Mérje fel otthonunkat, milyen védelmi eszközökre van szükség. Egy távfelügyelet még biztonságosabbá teheti a védelmet. Ők készségesen ajánlanak megfelelő szakembert. Leggyakrabban saját szakember gárdával dolgoznak. Ha végül a rendszer kiépítése mellett döntünk, akkor általában a felmérésért és a tervezésért nem számolnak fel díjat. A szakemberek igyekeznek minél kevesebb egységet telepíteni, jól elhelyezett eszközökkel ugyanis nagy terek is levédhetőek. Egy megfelelő helyre rakott mozgásérzékelő egyszerre látja a nappalit, a közlekedőt, és az emeletre vezető lépcsőt, így három egység helyett csak egyre van szükség. A telepítés egy szakembernek pár órás feladat. A riasztó rendszer kiépítése után a tulajdonossal megismerteti a lehetőségeket, elvégzik a beállításokat, betáplálják a szükséges kódokat. Kérje a nyugalom.hu szakembereinek a segítségét!