Távmunka figyelése

2014-06-28

Képernyőfotó 2014-07-04 - 9.20.48A munkaidőn belüli magatartás számonkérhetősége opcionális. Ha egy vállalat irányítása teljes mértékben megbízik a dolgozókban, akkor erre nincs szükség. Ám, ha valóban a hatékonyság, a gazdasági előrejutás a cél, akkor ma már többféle lehetőség közül is választhat. A kamerás megfigyelés a legelterjedtebb, ám a felvételeket napi szinten ellenőrizni, esetleg a számítógépek monitoraira ráfókuszálni nagyon nehézkes és szinte teljesen kivitelezhetetlen feladat egy nagy létszámú irodában vagy üzemben. Ahhoz, hogy az alkalmazottak számítógépének ellenőrzése, és a távmunka figyelése hathatós és eredményes legyen a desktoptracker.hu programja szükséges. Ez a rendszer az összes dolgozó munkaidő alatti számítógépes tevékenységét képes név szerint és csoport szerint is rögzíteni és azokról jelentéseket készíteni. A riportok könnyen átlátható rendszerben mutatják meg, hogy mennyit és milyen hatékonyan dolgozik a csoportból. Segítségükkel a feladatok még igazságosabban oszthatók ki, ellenőrizhetővé válik, hogy a kialakított munkarendet mindenki betartja-e, hogy az új programokat megfelelően tudják-e használni, és nagy előnye a rendszernek az is, hogy az eddig nem munkavégzéssel töltött órák ismét hasznosan múlnak majd el.

Internetes árösszehasonlító

2014-06-25

Képernyőfotó 2014-06-25 - 8.58.00Emlékezetem szerint édesapám már évekkel ezelőtt is nyugdíjba készült, hogy unokáival minél több időt tudjon eltölteni, de eddig sajnos nem volt meg a törvényi lehetősége és szerencsére egészségi állapota nem tette szükségessé. Most azonban, ebben az évben teljesül vágya és végre nyugodtan élheti majd a nyugdíjasok életét. Öröme már nem biztos, hogy teljes lesz, hiszen unokái lassan iskolások leszek és kinőnek az ölben üldögélős, mesehallgatós éveikből, de ismerve őket, a nagy bújások ezután sem fognak elmaradni. Ehhez az összebújáshoz és régi vágya teljesítésének érdekében kerestem fel az Árvilág internetes árösszehasonlító oldalt. Többször is elhangzott ugyanis tőle, hogy ha nyugdíjas lesz, vásárol egy hintaszéket és abba fog ücsörögni. Öcsémmel egyetértésbe tehát egy hintaszéket fog kapni tőlünk, melyet már meg is találtam az internetes termékkereső oldalon. A klasszikus hajlított fa hintaszék ráadásul tőlünk nem messze át is vehető személyesen a megrendelés után, így a postaköltséget megtudjuk spórolni.

Csatlakozzon a Rain international csapatához

2014-06-20

Képernyőfotó 2014-06-23 - 11.16.01Amíg az ember fiatal, addig nem különösebben foglalkoztatja, hogy öregkorában mi lesz vele, lesz-e miből megélnie. Talán csak néha ábrándozik róla, hogy milyen jó lesz a sok szabadidő, végre beutazhatja a világot, amire a munka mellett nem maradt ideje, kedvenc hobbijainak hódolhat, és boldogan fog játszani az unokáival. Mindehhez azonban szükség van egy komoly anyagi föggetlenségre, hogy az ezzel járó kiadásokat fedezni tudjuk. Már most alapozza meg magának a békés, boldog szép nyugdíjas éveket. Válassza a rain international-t, egy komoly szakmai háttérrel rendelkező hálózati értékesítésre épülő céget, ahol rendkívüli sikereket érhet el az üzletépítésben, és ezáltal egyre csak gyarapíthatja pénzét. A network marketing a jövő, ezért az Ön életében is egy biztos pontot jelenthet, amennyiben ezt választja, és nyugdíjas éveiben kényelmesen hátra dőlhet. Mindannyian álmodozunk erről, de nem mindannyian teszünk is érte valamit, pedig ez bárki számára elérhető lehet!

Exkluzív ajándékok a partnereknek is

2014-06-15

10883--210x210Exkluzív céges ajándéknak a legjobb, ha igényes és elegáns ajándékot választunk. Fontos, hogy a csomagolás, a kísérőkártya és természetesen az ajándék is megnyerő, lehengerlő és stílusos legyen. Ki kell, hogy tűnjön az átlagos ajándéktárgyak köréből, el kell érni, hogy az üzleti partner maximálisan elégedett legyen, hogy valóban örüljön az ajándéknak. Egy sokadik sablonajándék biztos, hogy egy félreeső helyen landol majd. Ám az igényes Montblanc tollakat, egy tökéletes golyóstollat vagy töltőtollat egészen bizonyosan mindig magával hord majd partnerünk. Így biztos, hogy folyamatosan eszébe jut majd, hogy kitől is kapta. Érdemes tehát a legjobbat választani akkor is, ha céges ajándékról van szó. Az igénye és különleges ajándékok mindig hatásosabbak az átlagos, hétköznapi tárgyakkal szemben. Az a legideálisabb, ha az ajándéktárgy dísztárgy és használati tárgy is egyben. Pontosan, mint a felső kategóriás írószerek. Igazi mesterművek és emellett jól funkcionálnak a mindennapokban is.

Férfi márkás cipők online

2014-06-13

Képernyőfotó 2014-06-16 - 13.43.56Szedd magad ráncba tetőtől talpig. Itt vannak már ugyanis a 2014-es férfi, női és gyerek divat legtrendibb darabjai. Válaszd ki közülük a Hozzád legjobban illő darabokat és légy igazán csinos ezen a nyáron! A feladat nagyon egyszerű, hiszen az idén sokféle minták és színek, a klasszikus darabok és a vagányabb megoldások is egyaránt menők és divatosak. A hölgyek mindig is szerettek öltözködni, nekik a top, a szoknya, a blúz, a női ruha vásárlás nem jelent gondot. A férfiaknak pedig meg kell szokniuk, hogy változik a világ, igenis lehet és kell is, hogy ők is divatosan öltözzenek. Kevés az a férfi, aki sokszor és rendszeresen hordja a világosabb és az élénkebb színeket. Pedig a rövidnadrágok, az ingek, a pulóverek, a mellények, a sortok és már a cipők terén is nagy változást tapasztalhatunk. A férfiak ruhatárában is megjelenik már a lila, a rózsaszín, a sárga, a kék és a zöld minden árnyalata. Tessék tehát mindenkinek a nyárhoz, a nyaraláshoz és a kerti partikhoz színesen és vidáman öltözködni.

Expressz pendrive-ok

2014-06-02

Képernyőfotó 2014-06-10 - 21.49.29A narancssárga és a piros színek, hangulatban közel állnak egymáshoz, mégis, ha választanunk lehet, akkor nem viseljük együtt őket, nem festjük egymás mellé a papíron és nem választjuk együtt szobánk díszítéséhez sem. Vannak dolgok, amelyek nem illenek össze bármennyire is hasonlónak tűnnek, és vannak amelyek szokatlanul hangzanak, mégis összepárosítva kerek egészet alkotnak. Ilyen lehet például a hirdetés és a pendrive. Elsőre két teljesen különböző dolog jut eszünkbe, mégis, ha a pendrive-on elhelyezzük cégünk szlogenjét, emblémáját és elérhetőségét, máris igazi céges reklámajándékot kapunk. Így már szorosan összeforrhat a két szó jelentése. A reklámajándék gyártása során figyelembe kell venni az igazi igényeket, az adott kor legnépszerűbb eszközeit és így valóban jól használható hirdetőeszközzel lephetjük meg partnereinket. A pendrive-ot sokszor használjuk a munkahelyen, az otthonunkban és a gyerek is az iskolákban. Sokszor adunk így át információkat, képeket barátainknak, ismerőseinknek.Így számos helyre eljuttathatjuk szolgáltatásunk, termékünk hírét.