Milyen is az ideális recepciós pult?

2022-08-28

recepciós pult

Véleményünk szerint a kényelmet kell első körben szolgálnia, hiszen a kolléga úr, vagy kolléga hölgy szinte az egész napját itt fogja tölteni. Mind emellett fontos funkció a recepciós pult esetén a praktikum, ami pakolási lehetőségeket, a kábelek elvezetését, a balesetek elkerülését foglalja magában. A könnyű tisztán tarthatóság egy recepciós pult esetén szintén nagyon fontos tényező, hiszen nincs lehangolóbb egy porcicáktól hemzsegő és nehezen tisztán tartható recepciós pultnál. Fontos szempont még, hogy tükrözze az irodaház hangulatát is! Mivel ez az első, amivel egy odalátogató találkozik, így mindenképpen olyannak kell lennie, amely kellemes benyomást kelt a látogatóban! Kisebb irodák, irodaházak számára elegendő az egy személyes recepciós pult, nagyobb létesítményeknél viszont már a sorban állás elkerülése érdekében a több személyes ajánlott! Fontos kiemelni, hogy a munkavállaló egészségének a védelme érdekében kényelmes, és egészséges forgószék legyen! Válasszon a spaceandmore.hu weboldal kínálatából!

A kanapé kényelme függ a háttámla kialakításától is.

2022-08-18
luxus olasz kanapé

luxus olasz kanapé

A kényelmet befolyásolja az ülőfelület magassága, ami általában 42-45 cm körül ideális. Van, aki a fix támlásra esküszik, ami jó tartást biztosít és van, aki a levehető párnásat kedveli. A párnák elmozgatásával mélyebb ülőfelületet kapunk, ilyenkor a kanapé egyből heverővé válik. A másik fontos szempont a rugózat feletti plusz tömőanyagok alkalmazása. Jó, ha a rugók fölött legalább 2-3 cm vagy annál is több tömőanyag van. Nem árt próbaképpen megemelni a kanapé egyik sarkát, pehelysúly esetén kételkedjünk a minőségben. A jó minőségű keret nehéz és kemencében szárított, csomómentes keményfából készül, ez a kezelési mód a fa vetemedését gátolja. Érdeklődjünk tehát a keret minőségéről is. A szivacsos kanapék merevebb tartást biztosítanak, nem olyan süppedősek és magasabb az üléspozíciójuk. Az ülőpárnák és a háttámlák anyagát tekintve ma már minőségi poliuretán habszivacsot használnak a gyártók, ez a leginkább strapabíró anyag, nem deformálódik, tartós és kényelmes is, de hosszú távú alvásra mégsem javallott. Ha prémium, luxus olasz kanapé az elképzelése, keresse a myhome.hu weboldalt!

A prémium minőségű pamut pólók

2022-08-15
céges póló szitanyomással

céges póló szitanyomással

Környakkal ideális mindennapi viselet. Nagyon széles méret választékban vásárolható. A nyakán gyártói címke található. Az ujj végei nem szűkítettek. Ideális munkavégzéshez, konyhai munkához, sportoláshoz. Ideális választás lehet könnyűiparban, szolgáltató és logisztikai munkakörben dolgozók számára. Ebben a kategóriában mind a munkavédelmi ruházat kiegészítéseként, mind önállóan, akár szabadidős tevékenységekhez hordható ingeket, pólókat talál. A kategóriában található különböző színű és stílusú ingek, pólók jól feliratozható, logózható darabok, így az egységes munkahelyi megjelenést támogatják, amely hozzájárulhat a munkavállalók elégedettségéhez, összetartozás-érzéséhez. A munkában viselt pólók, ingek nemcsak a dolgozó kényelme miatt fontosak, hanem a vállalkozás megítélése szempontjából is, egyfajta egyenruhát jelentenek, amely vizuálisan vonzóvá teszi a céget a partnerek, nagyközönség szemében. Keresse fel ön is a http://gildanpolo.hu/ webáruházat!

Mit csinál egy fejvadász?

2022-08-06
Rendszermérnök

Rendszermérnök

A fejvadászok – más néven HR tanácsadók vagy recruiterek – a vállalatokat a tehetségek felkutatásában; a munkavállalókat karrierjük tudatos építésében, a számukra ideális állás megszerzésében segítik. Feladatuk a nyitott pozíciókra legalkalmasabb munkavállalók – vagyis jelöltek – megtalálása, a cégek és a dolgozók eltérő igényeinek összehangolásával hozzák közelebb a keresletet a kínálathoz. Modern technológiai hátterű, az aktuális piaci trendekhez maximálisan igazodó keresési folyamat keretében lépnek kapcsolatba a potenciális jelöltekkel, majd tovább szűkítik a kört a vállalatok számára fontos kompetenciáknak és a munkavállalók szempontjainak megfelelően. Munkaerő gondjai vannak? Nem találja meg a megfelelő jelöltet? Nem szeretne csak a legideálisabb jelöltekkel foglalkozni az állásinterjún? Akkor keressen fejvadász céget az ijob.hu weboldalon, akik segítenek az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelő jelöltek felkutatásában!