Szemétszállítás és költöztetés London

2017-04-28
költöztetés London

költöztetés London

Költöztetés, szállítás, raktározás Angliában. Válassza Ön is a 0-24 Transportot, és fantasztikus, pontos és kiváló munkát fog kapni cserébe. Vállalunk költöztetést, csomagszállítást, szállítmányozást, motor és bútorszállítást, raktározást, de akár bútor összeszerelést is. További szolgálatásaink: szemétszállítás, IKEA bútorszállítás (tottenham hale-i IKEA-ból), takarítás. Válasszon minket, válassza a pontosságot, válasza a minőségi munkát, és válassza a barátságos légkört, mindezt most fantasztikus áron. Munkatársaink a hét mind a 7 napján, mint ahogy a nevünkben is benne van, 0-tól 24 óráig elérhetőek.
0-24 Transport: bárhonnan, bármikor, bárhová!
További információkért látogasson el a http://hu.024transport.co.uk/ weboldalra, vagy telefonáljon bátran a: +44-7-921-086-572-es vagy a +44-7-921-086-929-es telefonszámra. A legjobb döntés garantáltan a 0-24 Transport, hát ne habozzon, telefonáljon most. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére

Blanco mosogató webshop

2017-04-24
Blanco mosogató,

Blanco mosogató,

A konyha éke nálunk a Blanco mosogató, amit a blancomania.hu -ról sikerült rendelnünk egy fél évvel ezelőtt. Nem volt különösebb oka a cserének, egyszerűen nem szerettük a régit, még a házat így vettük meg, hogy az volt benne. Nem is értettük, az egész bútorzat olyan szép és igényes, miért éppen a mosogatóra nem figyeltek oda? Mindegy, egyszer ültünk a konyhában, eszegettünk és az egyikünk megjegyezte, hogy ezt a mosogatót már igazán le kellene cserélni valami szépre. Két napon belül ki is néztük az újat, elmentünk még a bemutatóterembe is csekkolni, hogy tényleg jó lesz-e az amit kiválasztottunk. De hát természetesen jó volt, szóval megvettük, beszereltük és a konyhánk jobban néz ki mint valaha. Csapot még nem cseréltünk, de láttuk azt is, hogy nagyon szép csaptelepek vannak, csomó színben és formában, szóval majd talán valamikor. Csak ugye az eleve nálunk is egész jól nézett ki, ami fel van szerelve, ezért nem nyúltunk hozzá.

Prémium franciaágyak, akár ki is próbálhatod!

2017-04-17

premium franciaagyKifestettük a hálószobát és egy új designt alakítottunk ki neki. Lecseréltük a hálószoba bútorokat és sokkal modernebb és letisztultabb lett az új hálószobánk, rendezettebb is. A franciaágyat a myhome bemutatótermében láttuk és választottuk ki. De ott helyben nem volt időnk már elintézni az adásvételt ezért amikor hazaértünk a neten rendeltem meg . A myhome.hu webáruházának is fent volt az az olasz franciaágy amit a myhome bemutatótermében láttunk. Meg is rendeltük easy lift ágyneműtartó nyitási mechanikával. Sokkal egyszerűbben nyílik és könnyebben ágyazható. Pár hét volt a szállítási idő, de nagyon segítőkészek voltak a myhome munkatársai. amikor meghozták az olasz franciaágyat oda vitték be és tették be ahova mondtuk. Nagyon jól passzol az új hálószobánkba. Az olasz  franciaágy elegáns és modern kivitelezése. A myhome webáruházban még rengeteg prémium minőségű olasz  bútor közül lehet választani illetve vannak lakásdekorációk és kiegészítők is.