A megfelelő cipőfűzőt megtalálja Webáruházunkban

2015-03-29

Képernyőfotó 2015-04-07 - 18.49.02Ön is ismeri azt a viccet, melyben Móricka rájön a cipőfűző kötés rejtelmére és ezért sírni kezd? Ha igen, akkor jó, hiszen ismer egy jó viccet, mely a cipőfűzőről szól, ha esetleg nem, akkor keressen rá nyugodtan, biztosan Ön is megtalálja Cipőfűző címmel. Az érdeklődés fenntartása érdekében most nem árulom el a poént, legyen csak elég annyi, hogy egyetértek a kisfiúval. Gyerekként egyáltalán nem egyszerű megtanulni a cipőkötést, főleg akkor, ha szüleink, oktatóink nem figyelnek arra, hogy milyen cipőfűzővel is próbálkozunk. Nekem nem volt szerencsém, hiszen nagymamám mindenképpen egy műanyag borítású cipőfűzővel szeretett volna megtanítani cipőt kötni, ám az folyton kioldódott, elvéve ezzel a legkisebb kedvemet is a folyamattól. Apukaként megfogadtam, hogy jobban oda fogok figyelni erre a dologra és csakis vastag cipőfűzőt adok gyermekeim kezébe először, olyat, amelyet a még az ügyetlen gyermekkezek is meg tudnak fogni biztosan. Ha a vastag cipőfűzővel már ügyesen boldogulnak áttérünk a vékony cipőfűzőre is.

Komfort a lábnak, minőségi cipő vásárlása Webáruházból

2015-03-17

Képernyőfotó 2015-03-30 - 11.43.40Milyen egy jó női lábbeli? Extra sikkes, hódító, elegáns, szolid, csillogós, vidám színű. Kinek milyen, ezernyi lehet, éppen úgy, ahogyan a hölgyek is. A hangsúly a minőségen van. Válasszunk alakalmi vagy utcai viseletet, szolidabb vagy bohókásabb fazont a lényeg, hogy biztos tartást adjon a lábnak, és gondoskodjon az egész napi komfortos viseletről. Ezt csak a minőségi női cipők adják meg a lábnak. A Tamaris, a s.Oliver, Reiker, a Rider női cipők tudják egész napra biztosítják mindezt a számunkra. A gyártók ügyelnek arra, hogy  olyan lábbeliket készítsenek, melyek segítik a járást, tehermentesítik a bokát és a lábfejet. Itt a szezonváltás ideje. Lekerülnek a hótaposók, a hosszú csizmák, és helyettük előkerülnek a bokacsizmák, a nőies magassarkúk, a csinosabb topánkát. Az egész napos járást csak úgy tehetjük elviselhetővé, ha minőségi női cipőbe bújtatjuk lábunkat. A cipőwebáruház ellát mindannyiunkat ezekkel a darabokkal. Itt minden korosztály megtalálhatja azt, ami neki a legmegfelelőbb. Az óriási kínálatban most akár kedvezményes áron is hozzájuthatnunk ezekhez a darabokhoz. Érdemes figyelni az akciókat, mert így egyszerre akár több darabbal is bővülhet a cipős szekrényünk tartalma.

Ipari alpinisták gyors segítséget nyújtanak, vakolateltávolítás érdekében

2015-03-13

Képernyőfotó 2015-04-02 - 13.49.02Egy hatalmas vihar, az idő vasfoga a régi és az új építésű társasházakban, irodaházakban is okozhat azonnali javítást igénylő feladatokat. Az omladozó vakolat, egy billegő kémény, egy megsérült ereszdarab, egy föld felé megindult cserépdarab, egy megsérült stukkódísz azon túl, hogy nem nyújt esztétikus látványt még igen veszélyes is lehet az utcán, a járdán közlekedőkre. A társasházak, az irodaházak tulajdonosainak gondoskodniuk kell arról, hogy ezek a veszélyek minél hamarabb elhárításra kerüljenek. Egy pár négyzetméteres helyen tapasztalható vakolatlazulásért, egy díszítő elem meglazulásért azonban nagyon költséges lenne a homlokzat vagy az épület egyéb más oldalának a felállványozása. Ilyen esetekben az ipari alpinisták gyors segítséget nyújthatnak. Köteleik segítségével, állványozás nélkül jutnak fel a munkaterületre ahol kellő elővigyázatossággal és megfelelő szakmai hozzáértéssel végzik el a különböző javítási, szerelési feladatokat. Sürgős esetben akár azonnal meg tudják kezdeni a veszély elhárítását!