Mi a különbség két tárhely szolgáltatás között?

2022-07-15
Webtárhely csomag

Webtárhely csomag

A tárhelyek között a legtöbb esetben a teljesítmény, amit sebességben érzékelhetünk és a megbízhatóság, amit pedig a rendelkezésre állás idejében mérhetünk. A megbízhatatlan tárhely sok esetben kihagy, nem jönnek be rajta a weboldalak. Másik problémás eset, ha lassú, elavult a szerver vagy túl sok weboldalt tartalmaz és így túlterheltség miatt a weboldalak lassan futnak, sokat töltenek. Legutolsó sorban ár alapján döntsünk! A webtárhely bérlés ma már olyan kedvező feltételekkel vehető igénybe. Nem érdemes ár alapján dönteni, mert pár ezer forintot spórolhatunk, de akár sokszoros károkat is előidézhetünk vele. Érdemes a weboldal készítő cég tanácsát kikérni és megfogadni, hiszen ők tudják pontosan, hogy milyen CMS rendszer, milyen tárhelyen fut jól. Figyeljünk arra, hogy a megbízhatatlan weboldalak elsősorban az ingyenes weboldalak. Ezért ha csak nem magáncélra készítünk weboldalt, akkor inkább megbízható tárhelyet vegyünk igénybe. Válassza az abplusz.hu weboldalt, amely a legjobb tárhely, ha Önnek hosszútávon a minőség és a megbízhatóság a fontos!

Milyen területeken lehet hasznos egy mobil app?

2022-07-14
mobil app tervezés

mobil app tervezés

Az e-kereskedelemben szinte kötelező a mobil applikáció használata, hiszen ezzel az eszközzel növelhető a bevétel. Magazin tulajdonosként szintén hasznos lehet a mobil app. Ebben az esetben nem a letöltésért kell fizetni, hanem a későbbi előfizetésekért. Dietetikusként és személyi edzőként is lehet saját alkalmazásod, és pénzt kérhetsz az étrendekért, edzéstervekért. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem szabad fizetős alkalmazásokat kínálni. Minden a termék/szolgáltatás kérdése. Egy biztos: ha valaki fizet egy app letöltéséért, akkor valószínűleg használni is fogja. A fizetős app letöltések nagyobb százalékban hoznak aktív felhasználókat. A fenti adatokat mindenképpen érdemes szemügyre venni és átgondolni, mielőtt alkalmazást fejlesztenél. Az nem kérdés, hogy a következő évek a versenyképes cégeknél a mobil applikáció fejlesztésről fognak szólni. Itt is igaz lesz a közhely, miszerint “aki kimarad, az lemarad”, hiszen az appok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kitűnjünk a zajból, és megkülönböztessük magunkat versenytársainktól. További információkért keresd az aktivdigital.hu/mobilapp weboldalt!

Milyen tárhelyet használjak a Joomla-hoz?

2022-07-08
Wordpress tárhely

WordPress tárhely

A joomla tárhely igénye önmagában nem jelentős. Általánosságban elmondható itt is, mint más ilyen jellegű rendszerek esetében, hogy ezt elsősorban a kezelt tartalom mennyisége és minősége határozza meg. A joomla tárhely tehát nem tér el egy általánosságban elfogadott másik tartalomkezelőtől a rendszerkövetelmények szintjén. A felépített weboldal minden esetben egyedi, egyéni tényezőkkel. A Joomla 3.2-es verziójától kezdődően a rendszerben integrációra került a verziókövetés is, amely annyit jelent, hogy egy létrehozott tartalom előzményei letárolásra kerülnek, ami sok változtatás esetén megnövelheti a tárhely igényt. Alapesetben ez ugyan nem jelenthet komolyabb problémát, de érdemes erre is odafigyelni. A Joomla esetén azonban érdemes olyan tárhelyet választani, amely hosszútávon is megoldást nyújt, ezzel is elkerülve a kellemetlenségeket. Az abplusz.hu joomla webtárhely csomagjai segítségével pont egy ilyen hosszú távú megoldást kaphatunk, amely gyors, és megbízható elérést biztosít!

Mi szükséges a tömegnöveléshez?

2022-07-07
tömegnövelő

tömegnövelő

A klasszikus megközelítés az, hogy a tömegnöveléshez, az izom fejlődéséhez kis ismétlésszámú, nagy súlyokkal végrehajtott gyakorlatok szükségesek. Ezzel ma már vitatkozhatunk, különös tekintettel az ízületek védelmére. Növekedést el lehet érni kisebb súlyokkal és nagyobb ismétlésszámmal is, védve az ízületeket. Ezzel az edzésmódszerrel is ki lehet építeni egy rendkívül vonzó atletikus, izmos külsőt, a nagy súlyokat pedig hagyjuk meg a haladó testépítőknek, akik erre teszik fel az életüket. Megfelelő étrendet nehéz összerakni, mert mindenkinek más az alkata, máshogy reagál a tápanyagokra, így egyénileg, a látottak és érzékelt eredmények alapján kell módosítani az alap étrenden. Az ektomorf testalkatúaknak, illetve a napközben aktívabb embereknek több kalória szükséges ahhoz, hogy fejlődést és növekedést érjenek el, míg az endomorf alkatúaknak szigorúbban kell venni a diétát. Ez persze nem azt jelenti, hogy az ektomorf alkatúaknak a gyorsétteremben kell tele tömjék magukat, mert a minőség számukra is fontos! Nem mindegy, hogy amit beviszel a szervezetedbe, az megfelelően tud-e hasznosulni. A megfelelő táplálékkiegészítő kiválasztásához keresd a fittprotein.hu webáruházat!