Mi az oka, hogy sok ügyfelet vállal egy könyvelő?

2019-09-24
könyvelés

könyvelés

Évek óta a könyvelés díja csökken, vagy jobb esetben stagnál. Sajnos a cégek száma is sok esetben különböző okok miatt csökken, ezért kénytelen a könyvelő egyre több ügyfelet vállalni. Egy vállalkozónak, vagy cégtulajdonosnak elképzelése sincs arról, hogy milyen hatalmas mennyiségű adminisztrációs terhet visz a vállán egy könyvelő, a cégvezető helyett! Nem becsülik a munkájukat, erről sok esetben panaszkodnak a könyvelők. Tény, hogy egy vállalkozó, vagy cégvezető nem ismeri a könyvelő teendőinek a 10 százalékát sem! Főleg nem tudja, hogy mennyi időt vesz igénybe egy törvényeknek és kívánalmaknak megfelelő nyilvántartás, jelentés elkészítése. Egy cégvezető azt gondolja, hogy egy könyvelő munkája abból áll, hogy többnyire telefonon bediktálja, hogy milyen közteherviselésekre, mennyi összegeket kell elutalni. Pedig, ahhoz, hogy egy könyvelő ezeket az adatokat meg tudja mondani, szerteágazó és felelős munkát kell elvégeznie! Ha ilyen megbízható könyvelőre van szüksége, akkor keresse fel az interport.hu weboldalt, ahol 20 éves tapasztalattal rendelkező könyvelők várják a megbízását.

Új gép a cégnél

2019-09-16
Relay borítékoló gép

Relay borítékoló gép

Ön is keres egy olyan gépet, amely vállalata számára megkönnyítheti a mindennapi teendőket? A heti, havi és napi szintű levélforgalma meghaladja a több százat vagy több ezret? Jó lenne maximális bizalmat szavazni egy cégnek? Ebben az eseten szenzációs hírünk van, hiszen jelenleg a lehető legjobb helyen jár. Tekintse meg weblapunkat, ahol rengeteg információt gyűjthet be a Relay borítékoló gépekről. Válogathat nálunk mindenféle borítékoló gépek közül, egyen az a Relay 1000, Relay 2000, Relay 3000-4000, Relay 5000-6000 és Relay 7000-8000. A Relay borítékoló gépek kapacitása egészen az óránkénti 900 darab levéltől a havi 200.000 darab levélig terjednek. Felkeltettük érdeklődését, de maradtak további kérdései és kérései a témával kapcsolatosan? ebben az esetben is bizalommal fordulhat hozzánk, hiszen készséggel álunk rendelkezésére. Mire vár még? Válasszon minket és garantáltan nem kell majd csalódnia Relay borítékoló gépek: www.boritekolo-gep.hu.

Beletört a cheie auto

Fiat carcasa cheie

Fiat carcasa cheie

Egyik nap szomszédom csöngetett a kapun. Gyere, segítsél nekem, ha tudsz, mondta. Beletört a cheie auto a zárba, mert valahogy nagyon megfeszítettem, meg már egyébként is nagyon gyenge volt, mivel mint tudod, minden nap használom! Átmentem, hogy mit lehet csinálni, de ahogy néztem, azon kívül, hogy szerencsére ki lehetett venni a bent maradt részt, mást nem lehetett csinálni vele. Ezt ki kell cserélni, mondtam, a kulcs darabjait nézegetve. Most akkor, hogy megyek dolgozni? Azt megoldjuk, gyere, elviszlek. Beültünk az autónkba, és elindultunk. Mi lesz az autóval, tette fel útközben a kérdést. Amíg dolgozol, addig nézek arra is valami megoldást! Hazaérve leültem az internethez, és beírtam, hogy cheie auto. Meg is van a megoldás, gondoltam, ahogy végignéztem az oldalt! Kiválasztottam a szomszédom autójának a típusát, és megrendeltem a hozzávaló cheie auto –t! Örültem, hogy ilyen könnyen megoldódott a probléma. Majd mekkorát fog nézni a szomszédom, ha megmondom neki, hogy elintéztem neki a beletört cheie auto –t!

Szép géllakk nekünk

2019-09-13
géllakk

géllakk

Amióta magamnak csinálom a géllakkot, annyira megnőtt az önbizalmam, hogy a barátnőim azt mondták teljesen megváltoztam. Ugyanis ilyen sikerélményem még nem volt. A barátom folyton puszilgatja a kezemet és dicsérgetnek a kollégák is, hogy sikerült ennyire pofás géllakkot készítenem már elsőre. Emiatt aztán elkezdtem a hajamat és a sminkemet is úgy készíteni, hogy mindig mást próbálok ki. Az önbizalomtól ezek is mindig sikerülnek. Ennek kapcsán kezdtem aztán fogyni is, hiszen naponta járok futni. Nos, egyetlen siker ilyen lavinát indított el. Nagyon hálás is vagyok a Moonbasanails Webáruház munkatársainak és a minőségi termékekbe egyenesen szerelmes lettem. Imádom az árakat, a géllakk kisokost és a géllakk induló készletet mindenkinek örömmel ajánlom, aki végre szó szerint kézbe venné az irányítást és magának készíteni a géllakkját. A www.moonbasanails.hu –n rengeteg segítség van, a kiszállítás ráadásul 10.000,- forint felett ingyenes és még ajándékot is kapunk. Szuper!