Szenzációs a CsigaBox.hu

2018-07-27
hullámkarton doboz

hullámkarton doboz

Több éve vágytam már egy saját cégre. Emlékszem annyira sokat dolgoztunk érte, hogy éreztük, ennek össze kell jönnie. Amikor sikerült a tervünk, kiválasztottuk az irodánkat is. Remek helyen volt, és persze megkezdődött a bútorok, berendezések és mindenféle tárgy és kellék vásárlása, beszerzése is. Mivel elég drága és törékeny holmikat vásároltunk, semmiképpen nem akartam a véletlenre bízni a szállítást. Mindenhol keresgéltem olyan boltokat, ahol a legkiválóbb minőségű, erős falú karton dobozokra tehetek szert. Mivel rengetegre szükség volt, olyan shop kellett, ahol több méretben is megtalálom a dobozokat és természetesen kiváló áron. Ekkor bukkantam rá az óriási CsigaBox.hu Webáruházra. Azóta is hálás vagyok a webshop munkatársainak a sok segítségért és kedvességért, és azért, hogy a dobozok minden berendezésünket egytől egyig megvédték. Nagyon köszönjük! Ajánlom bárkinek.

Mennyezetre szerelhető fregoli!

2018-07-26
120cm fregoli

120cm fregoli

Eszméletlenül praktikus, modern és hatékony megoldás a mennyezetre szerelhető ruhaszárító! Kislakások felújításával foglalkozunk, ahol minden négyzetméter számít. Mivel a lakásaink főleg nagy belmagasságúak, így ezzel az eszközzel szinte megnöveljük a pici lakások területét plusz 2-3-4 négyzetméterrel, hiszen 20-30 négyzetméteren már végképp nem fér be egy állványos ruhaszárító. Örülök, hogy rátaláltunk a termékre, az Ügyfeleink pedig még jobban. Egytől egyig imádják! A szaniteraruhaz.hu/fregoli/ webáruházban gyorsan és kényelmesen megtalálod te is a különböző méretű mennyezetre szerelhető fregolikat! A mennyezethez közel gyorsabban száradnak meg a ruhák!

A hungarikum ajándékokról!

2018-07-23
Kalocsai medál

Kalocsai medál

Megszokott, hogy a hungarikum szót meghallva még egy magyar is egyből a magyar gulyást vagy a borokat említi, hát még egy külföldi. A hungarikumbolt.hu weboldalon az igazi magyar kiváló minőségű hungarikumokat találhatjuk meg. De nem csak a szóban forgó borokat és pálinkákat, hanem minden mást is, amire Mi magyarok büszkék lehetünk. Vannak mézek, lekvárok, édességek, kerámiák magyar motívummal. Ezek mind hungarikumok, melyeket magyar kézművesek készítenek saját kezükkel. A hungarikumbolt.hu választékában azonban egy olyan kategória is megtalálható, mint a hungarikumok, magyar különlegességek. Itt olyan ínycsiklandozó dolgokat találhatunk, mint a fűszerpaprikák, szarvasgombás termékek, liba-, és kacsamáj termékek, téliszalámik, de egyéb hungarikum minősítést kapott élelmiszerek is megtalálhatók. Minden olyan étel, ital és egyéb dolog minősül hungarikumnak, melyeket a Magyar Hungarikum Bizottság annak minősített. A hungarikumbolt.hu csak ilyen termékeket kínál vásárlói számárára!

A puffok lettek az unokák kedvencei!

2018-07-21
puff

puff

Ha nyár, akkor a legtöbb helyen, lakásfelújítás! Legalább is, nagyon sokan vannak úgy, mint ahogy mi is, hogy az erre legalkalmasabb évszakot válasszák a festésre, csinosításokra. Persze, egy ilyen felújítás általában azzal is jár, hogy néhány bútort ki is szoktunk cserélni, mert vagy már régi, vagy, mert valami szebbet, divatosabbat találunk. Nálunk a franciaágy már nagyon ki volt feküdve, így eldöntöttük, hogy azt kicseréljük! Nem szerettük volna a boltokat járni, ezért megfogadtuk barátom tanácsát és az alahome.hu webáruházban néztünk szét! Könnyen ki is választottuk a számunkra legszimpatikusabb franciaágyat, de észrevettük, hogy azon kívül puffok is vannak! Rendeljünk ilyeneket is, mondta a feleségem, tudod, az unokák már mióta mondják, hogy mennyire szeretnének ilyet! Így is lett, mindent házhoz is szállítottak! Amikor pedig az unokák meglátták a puffokat, felcsillant a szemük! Látod, mondta a feleségem! Egyből ez lett a kedvencük!

Ősszel felújított iroda berendezés várja a dolgozókat!

2018-07-13

 

irodabútor

irodabútor

A nyári szabadságolások után, ősszel úgy néz ki, hogy a megnövekedett feladatok több új dolgozó felvételére lesz szükség. A megfelelő munkahely kialakítására egy kihasználatlan raktárt nézett ki a vezetőség. Ennek az átalakítására és a többi meglévő iroda felújítására a spaceandmore.hu iroda belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó céget bízták meg, akik jelenleg már a kivitelezési munkákat végzik. Egyedi megrendelésekre dolgoznak, egyeztetések alapján felmérték az igényeket! Az iroda alaprajz alapján vázlatokat, a végén pedig iroda 3D látványterveket készítettek. Figyelembe vették a terület nagyságát, a dolgozói létszámot, és több tárgyalás, egyeztetés után megszülettek a tervek. Olyan iroda bútorokat terveztek, amelyek a csoportos munka során megfelelnek majd a munka jellegének. Sok kiegészítő elemre is szükség volt, amelyek megkönnyítik a dolgozók mindennapjait a munkahelyükön! Nem feledkeztek meg az irodaszékekről sem, azok is kényelmes, egészséges ülést nyújtanak majd. Így az új dolgozók is modern, kényelmes iroda bútorok között végezhetik munkájukat!

Esztétikus, minőségi bútorok

2018-07-12

 

novitano bútor webáruház

novitano bútor webáruház

Gyere te is, látogasd meg weboldalunkat a www.novitano.hu –t és nézz körül kicsit nálunk. Pontosan mit kerestél? Kiváló minőségű, esztétikus bútorokra van szükséged? Szeretnéd mindezt a lehető legjobb árakon megkapni? Keresed a legjobb lehetőségeket. Akkor mi leszünk a te egyik kedvenc webshopod. Hatalmas termékpalettánkban biztosan rátalálsz arra, amire vágytál. Válogass előszoba, étkező, fürdőszoba, gyerekszoba, hálószoba, irodai, konyha és nappaliba való berendezéseink, valamint kárpitozott és fenyőbútoraink közül. Ha fontos számodra, hogy olyan minőséget vásárolj, ami a hosszútávú befektetések közé tartozik, válassz minket, és nem kell majd csalódnod. Nálunk a kiszállítás nem csak gyors és pontos, de még teljesen ingyen is van. Hát nem szuper? Ne habozz hát, vásárolj tőlünk, és lakj végre álmaid otthonában a segítségünkkel! Novitano.hu

Hatósági képzés online is lehetséges!

2018-07-09
Hatósági képzések

Hatósági képzések

Ha munkahelyünkön sikeresek szeretnénk lenni, akkor érdemes képezni magunkat, amely magasabb fizetést is jelent a legtöbb munkahelyen. Gondoljunk csak bele, ha egy nagy raktárban dolgozunk és nincs megfelelő bizonyítványunk például a targoncavezetéshez, akkor sokkal nehezebb a raktárosi munkánk, sőt, sok esetben lehetetlen. Még az is előfordulhat, hogy olyan munkaerőt vesznek fel, aki megfelelő hatósági képzéssel rendelkezik, esetünkben targoncavezetői engedéllyel rendelkezik. Így aztán előfordulhat, hogy hiába vagyunk régebben egy vállalatnál, a fizetésben meg fog mutatkozni a különbség. Ezért ajánlott, hogy keressünk olyan továbbképzési lehetőséget a horlux.hu weboldalon, amely a szakterületünknek megfelel és hatósági képzés során fejlesszük tudásunkat, illetve több féle képzéssel rendelkezzünk. Így szakterületünkön több lehetőségünk adódik, ezáltal jobban megbecsülnek és a fizetésünk is ennek arányában magasabb is lesz! A kresz tanfolyamokat online is el tudjuk végezni, így csak a gyakorlati képzésekre kell elmenni.