Mi a Reiki?

2018-05-27

vitalsoulA Reiki egy kézrátételes gyógymód és önfejlesztő módszer. Japánból ered, mely az 1980-as évektől kezd igen népszerűvé válni a világon annak egyszerűsége és sokszínű használati lehetősége miatt. A Reiki egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtsed a testi-lelki egyensúlyt. Éppúgy alkalmazható megelőzésre, mint akut és krónikus tünetek kezelésére, fizikai vagy lelki eredetű problémák kezelésére. Nagyszerű módszer a belső harmónia megteremtésére és folyamatos fenntartására. A rendszeres gyakorlással nemcsak a fizikai és lelki jó közérzetet érhetjük el, emberi kapcsolataink is harmonikusabbá válnak azáltal, hogy mi változunk pozitív irányba. Növekszik tudatosságunk, képességeink kibontakoznak, optimista életszemlélet felé indít. Az évek során egyfajta életmóddá válik, mely segít minket abban, hogy elfogadóbb, jobb emberré váljunk, rálássunk önmagunkra és a világra. Egy Reiki tanfolyam keretében ezt a képességet Te is megkaphatod, amelyet saját magad és ismerőseid segítségére lehet! Az időpontokról a vitalsoul.hu oldalon tájékozódhatsz!

Hiszek a megbízható munkában

2018-05-23

 

futárszolgálat

futárszolgálat

Ezért választom kivétel nélkül mindig a Futar.hu-t. Ennél a cégnél jobbat nem ismerek a témában, így eszem ágában sincs másra bízni kiküldendő csomagjaimat. Nagyon kedvelem, hogy a Futar.hu –nál mindig tökéletes útbaigazítást kapok. Itt mindig éreztetik velem, hogy ügyfélként nagyon is fontos vagyok és fontos az elégedettségem. Ezért vagyok állandó ügyféle a cégnek. Neked is ajánlom a www.futar.hu weboldalt, ha akarsz látni egy igazán klassz felépítésű weblapot, ahol minden információhoz hozzájuthatsz ebben a témában. A Futar.hu profi szakemberei nem csak megbízható, gyors és pontos munkát végeznek, de feltöltöttek a megrendelőknek további letölthető dokumentumokat és linkeket is az oldalra, hogy még könnyebb dolga legyen mindazoknak, akik csomagküldés előtt állnak. Lehet választani belföldi, külföldi, Budapesti környéki és Budapesten belüli szolgáltatást is. Én mindegyiket igénybe vettem már, de a kedvencem a Budapest expressz szolgáltatás, ahol van, hogy 90 percen belül kézbesítik a pakkomat. Remek.

Állatos ajándéktárgyak

2018-05-21

allatos ajandektargyakA padtársam imádja az állatos kellékeket. A tolltartója, a táskája, a füzetei, a ceruzái és még a telefonja is állatokkal teli. Lovak, macskák, kutyák, delfinek és sok más egyéb. Ezért amikor közeledett a születésnapja, úgy döntöttem, meglepem valamivel. Nagyon jóban lettünk az elmúlt félévben és meg akartam neki hálálni a sok segítséget, amit a tanulásban nyújtott. Arra gondoltam, valami különlegessel lepem meg inkább. Persze azonnal tudtam, hogy honnan rendeljek, hiszen a Nevesjándék.hu –n már sokszor vásároltam. Ez a legkiválóbb webáruház a témában, ahonnan bárki olyan ajándékokat szerezhet be, mint sehol máshol. Ha te is igazán különleges meglepetéseket akarsz adni másoknak, szerintem mindenképpen ezt az online boltot válaszd. Persze azt is tudtam, hogy van „állatos ajándéktárgyak” menüpont, így hát kattintottam. Mikor meglátta ma dinós bögréket, már rendeltem is. Dorka nagyon oda volt a meglepetésért, azóta pedig az egyik legjobb barátnőm lett. Szuper jó.

Az egyik legjobb szállás oldal

2018-05-20
szállás

szállás

A feleségemmel arra gondoltunk, hogy idén nem megyünk külföldre nyaralni és újra a Balatonon töltünk el egy csodálatos hetet. Sokat voltunk már itt és a lányok imádták, hogy bármikor mehetnek a Balatonra fürdeni szóval telitalálat lenne számunkra. Szeretnénk egy nagyszerű meglepetést okozni nekik, ezért most olyan helyet keresünk és olyan szállás szolgáltatót ahol mindent megkapnak majd. A Szallaskeres.hu oldalon találtam egy szuper szállást ahol a medence mellett van sok extra is. Minden évben szeretnék legalább pár napot a Balatonon tölteni, hogy felfedezzük az összes partot a családdal. Siófok és Alsóörs nagyon tetszik nekünk és már várjuk, hogy még több várost felfedezzünk a Balcsi partján. Amúgy minden szállást a Szallakeres.hu weboldalon foglalunk már mert a legjobb ajánlatokat itt találjuk. A múlt évben találomra választottunk és ez hatalmas hiba volt, ma már sokkal okosabbak vagyunk és a Szallaskeres.hu oldalon először megnézzük és a legkedvezőbb ár alapján dömntünk a Szallaskeres.hu oldalon.

Iroda tervezés az ajánlatom alapján

2018-05-19

irodabutor tervezesZsúfoltak már az irodák, amire sürgős megoldást kell találni rá, mondta vezetői értekezleten a vezérigazgató! Megnőtt az ügyfélforgalom is, és nincs semmi hely, ahol várakozzanak. Az irodai dolgozók is egymás hegyén-hátán vannak! Az új épület már meg van, de tervező és kivitelező még nincs. Valakinek ötlete, tette fel a kérdést. Javasolnám, kezdtem mondandómat, az előző munkahelyemet is a spaceandmore.hu iroda belsőépítészeti tervezéssel foglalkozó cég újította fel. Igazi iroda designt varázsoltak egy eléggé leromlott állapotú irodaházból. Az iroda tervezés területén kimagasló eredményeket tudnak felmutatni. Iroda space plan a fő tevékenységük. Az iroda bútorokat is a tevékenységnek megfelelően tervezik meg. Előtte az iroda alaprajz és a többrétű megbeszélések után iroda 3D látványterv is készül. Itt már látható a teljes iroda berendezés. Kérem, vegye fel a kapcsolatot a spaceandmore.hu iroda tervezéssel foglalkozó céggel, mondta a vezérigazgató. Ha lehetőség van rá, minél hamarabb kezdjék el a munkálatokat!

Lakókocsin solar akkutöltő biztosítja az áramellátást!

2018-05-17
solar akkutöltő

solar akkutöltő

Lassan itt a nyár! Tervünk szerint, egy lakókocsival fogunk majd barangolni. Kempingekben nincs gond az áramellátással, de előfordul, hogy csak valahol leállunk egy szép helyen, és ott töltjük az éjszakát! Ezekre az alkalmakra a metroman.hu webáruházban megrendeltem egy napelemes solar akkutöltő egységet! A napelemet ilyenkor feltesszük a lakókocsi tetejére, és ez szolgáltatja a 12V-os áramot! Két akkumulátor van bent a lakókocsiban, így azok töltését el tudja látni! Esti világítás és az akkumulátorral működő hűtőtáska áramellátása ilyenkor meg van oldva! Eldöntöttük, most a tenger mellé szeretnénk menni! Ott még több napsütés lesz! Így a metroman.hu webáruházból rendeltem még napelemet és egy másik napelemes solar egységet, hogy biztosabb legyen az áramellátásunk. Külön még rendeltem Solar telefontöltő napelemet is, hogy a telefonjaink töltése is meg legyen oldva. A napfény erejével azok töltése is folyamatosan biztosítva legyen! Így a tenger mellett nem leszünk rászorulva az áramra, a Solar napelem akkutöltők adják majd az áramot!

Ágy ajándékba

2018-05-15
bútor bolt

bútor bolt

A férjem egy időben folyton arról panaszkodott, hogy fáj a háta. Nem aludt jól az ágyunkon, de annyira sokat dolgozott, hogy nem volt sem ideje, sem ereje, sem kedve másik matrac vagy ágyrács után nézni. Úgy döntöttem, születésnapján meglepem egy új ággyal. Lázasan keresgéltem mindenhol, hiszen mindenképpen hosszútávban gondolkodtam. Kérdezősködtem a kollégáktól, a barátaimtól. Így jutottam el a szuper jó webáruházig, a Novitano.hu-ig. Többen is ezt ajánlották, mondván, hogy itt kapom meg a legjobb minőséget, verhetetlen árakon. Amikor először rápillantottam a www.novitano.hu bútor webáruház és weboldalra, majd leesett az állam. Egyszerűen imádtam mindent. A hatalmas termékpalettát, a hihetetlen akciókat, az ingyenes kiszállítást, az egyedi, gyönyörű bútorokat. Az ágyak, matracok és ágyrácsok kategóriát teljesen végig lapoztam. Meg is találtam a tökéletes terméket, amit azonnal rendeltem. Amikor megjött és berakták a hálószobába a férjem még nem sejtette, mi fogja várni, hazaérkezik. Amikor meglátta az ágyat, az első dolga az volt, hogy ráugrott és sóhajtott egy nagyon boldogan. Azóta végre jól alszik ő is.

Mennyit érhet a testi-lelki sérülés?

2018-05-13
biciklibaleset

biciklibaleset

A híradások tele vannak kisebb és nagyobb közúti balesetekkel. Vannak, akik kisebb sérüléssel megússzák vannak, akik életüket veszítik vagy családtagjaikat veszítik el egy karambolban. A családi autó teljesen kiéghet, a sofőr vagy az utasok akár maradandó sérüléseket is szenvedhetnek. Sokszor a lelki gyógyulás hosszabbra nyúlik mint a testi felépülés időszaka. Az esetek nagy részében a vétlenek kerülnek nagyobb bajba, de Ők legalább kártérítésre jogosultak. A biztosítók azonban megpróbálnak mindent annak érdekében, hogy az általuk kifizetett számlák minél alacsonyabb összegekről szóljanak. Vajon mennyit érhet egy testi vagy egy lelki sérülés? Kinek mekkora a vagyoni és nem vagyoni kára? Ezt nehéz megállapítani, ezért kártérítési szakember segítségét javasolt kérni. Egy erre szakosodott jogász a lehető legnagyobb kártérítési összeget érheti el ráadásul bírósági tárgyalás nélkül is. Valamennyi igazolt kárunk megtérülhet, ha tudjuk honnan kérjünk segítséget.

Telefontartó 3D nyomtatással

2018-05-11

3d bernyomtatásSzerintem, sokunkkal megtörténik, hogy szeretnénk feltölteni a telefont, de a konnektor közelében nincs olyan asztal, ahova le tudnánk tenni. Így aztán, általában a földre tesszük. Velem is sokszor fordult elő ez a helyzet. Volt, amikor én léptem rá véletlenül, vagy a kutyánk taposta meg. Pár napja egyik ismerősöm látogatott meg, és mivel éppen töltésen volt a telefon, így az a földön hevert. Miért így töltöd a telefont, kérdezte. Nincs annál a konnektornál asztal, így csak a földön tudom tölteni. Na, majd legközelebb hozok Neked egy olyan telefontartót, amit akkor tudsz majd használni, ha töltöd a telefonodat! Hol veszel olyat, kérdeztem Tőle. Nekem már olyan van, a negy.hu oldalra feltöltöttem egy külföldi oldalon talált mintát, és az alapján 3D nyomtatást készítettek. Azóta nincs láb alatt, nem taposunk rá, mint valószínű, már Te is ráléptél! De azért Te is megnézheted a negy.hu oldalt, és ha valamilyen ötleted támad, amit szeretnél 3D bérnyomtatással elkészíteni, akkor tudd, hogy Ők megcsinálják!

Ajándék a legjobb barátnőmnek

2018-05-05
főzőkesztyű

főzőkesztyű

Barbival tizenöt éve vagyunk legjobb barátnők. Nagyon sok mindent éltünk meg együtt ezalatt az idő alatt. Az általános iskolában ismerkedtünk meg, és azóta is olyan, mintha testvérek lennénk, csak kevesebb veszekedéssel. Ezért akartam a 15. évfordulón valami igazán különleges ajándékkal meglepni őt. Még szerencse, hogy van egy szuper jó webáruház, ahonnan már többször is rendeltem. A rengeteg termék közt ugyanis, barátságról szóló ajándékok is megtalálhatók, így természetesen találtam több olyat is, amiről tudtam, hogy Barbi odáig lenne érte. Végül a törölközők közt találtam egy „Legjobb barátnő” feliratút, amibe annyira beleszerettem, hogy azonnal rendeltem belőle kettőt. Persze gyorsan ki is szállították és szuper áron voltak. Így lett nekünk egyen törölközőnk, amit Barbi is imád.

← Previous Page