A Reiki kézrátételes gyógymód

2018-09-30
vitalsoul

vitalsoul

Egy személyiség fejlesztő módszer, amellyel megteremthető a lelki béke, a testi lelki harmónia, így az egészség. Együttműködik az orvoslással, a vallásokkal és minden más gyógyító módszerrel. A krónikus fizikai vagy lelki eredetű betegségek kezelése, javítása, illetve meggyógyítása is lehetséges az alkalmazásával. Testi és lelki betegségek megelőzésére is kiváló, mivel megteremti és fenntartja, az egészséges kiegyensúlyozott boldog életet. Úgy működik, hogy a kozmikus energia feloldja a testben lévő energetikai blokkokat, és segíti a méreg anyagok távozását és aktivizálja szervezet öngyógyító, regeneráló képességét. A Reiki energia, először a betegség lelki okait szünteti meg, ezután bekövetkezik a testi gyógyulás. Teljesen biztonságosan alkalmazható és nincsenek mellékhatásai! Alkalmazásához nem kellenek különleges képességek anatómiai ismeretek. A reiki tanfolyamon, melyre a vitalsoul.hu oldalon jelentkezhet, megtanult gyakorlatok egyszerűek könnyen megérthetőek, így mindenki meg tudja tanulni és használni kezdetben önmagán, és ahogyan fejlődik mások gyógyulását is tudja segíteni.

Admiral Stúdió a vásárlókért

2018-09-29
dió konyhabútor

dió konyhabútor

A vásárlókért: Admiral Stúdió
. Bátran jöjjön Ön is, látogassa meg mindig frissülő weboldalunkat a www.admiralstudio.hu –t és nézzen körül nálunk kicsit. Mit keresett? Higgye el, itt bármire rábukkanhat ebben a témakörben. Bútorok és berendezések egész tárházával várjuk Önt és természetesen minden kedves érdeklődőt egyaránt. Válogasson sarokelemeket, felnyíló és kamraszekrények, modern és klasszikus konyhabútorok, tűzhelyek, hulladéktárolók, mosogatóedények, csaptelepek és páraelszívók közül. Ha szeret főzni és a konyha a házban a kedvenc helyisége, akkor Konyharegény Blogunkat is ajánlom figyelmébe. Amennyiben pedig szeretné élőben is megtekinteni a már lekészült, egyedi tervezésű konyháinkat, jöjjön el bemutatótermünkbe is. Felkeltettük érdeklődését, de további fontos kérdései maradtak? Ezesetben pedig forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésre. Mire vár még? Válasszon minket! Ahol minden út a konyhába vezet: Admiral Stúdió

Party kellékek: Nevesjándék.hu

Happy sapka

Happy sapka

Aki nem ismeri még minden idők legjobb ajándékboltját, annak javaslom, semmiképpen ne hagyja ki a www.nevesajandek.hu weboldal meglátogatását. Nekem is ez a kedvenc webshopom, ahol mindig a legkiválóbb ajándékokat szerezhetem be szeretteimnek, barátaimnak, ismerőseimnek, sőt, még a kollégáimnak is. Amikor először láttam a www.nevesajandek.hu szédületes termékpalettáját, alig hittem a szememnek. Itt aztán bárki rátalál arra, amit keresett. Társasjátékok, parti kellékek, remek ajándéktárgyak egész tárházára bukkantam. Azóta is itt veszem meg a születésnapi, névnapi, anyák és apák napi, karácsonyi, alkalmi, évfordulós és sok más meglepetést. Lehet válogatni sportos, hobbis, foglalkozásokkal kapcsolatos, egyedi feliratozható, családtagoknak és kollégáknak szóló, szerelmes, vicces, gúnyosabb, kedvesebb és rengeteg más egyéb ajándékot. Ha tehát szeretnéd meglepni szeretteidet jópofa tárgyakkal, mindenképpen ezt a webshopot válaszd, ahol minőséget kapsz, fergeteges árakon.

Szelepek, házi vízmű, önfelszívó szivattyú

2018-09-23
ásottkút szivattyú

ásottkút szivattyú

Apa nemrég megkért, hogy segítsek neki találni egy olyan webshopot, ahonnan a legkiválóbb technikai termékeket és szivattyúkat tudja megrendelni. Segítettem is neki, és megmutattam, hogyan kell keresgélni a neten. Ekkor találtunk rá közösen a www.szivattyuwebaruhaz.hu -ra, ami apa kedvence azóta is, és ahonnan állandóan rendel. Gyakorlatilag mondhatjuk, hogy törzsvásárló lett, hiszen a Szivattyú Webáruházban elmondása szerint, a legkiválóbb minőséget olyan árakon kapja meg, amiről még sosem hallott, talán álmodni sem mert. Munkájából kifolyólag sokféle tartozékra és kellékre van szüksége, így az, hogy rátaláltunk a weblapra, hosszútávú befektetésnek számít. Hatalmas a termékpaletta, így az első rendelés után már tudtuk, hogy nem is kell tovább keresgélni. A csomagok mindig időben érkeznek és eddig minden egyes szivattyú, szelep és tartály vagy kisgép, tökéletesen funkcionált. Remek.

Céges logóval ellátott pólók és formaruhák

2018-09-22
céges emblémázott munkaruha

céges emblémázott munkaruha

Nemrég mi is rendeltünk egy szuper jó webshopból. Ez nem volt más, mint a remek Gildan Póló, ahonnan az étterembe a legkiválóbb formaruhákat, kötényeket tudtuk megvásárolni. Azért a Gildan Póló Webáruházat választottuk, mert a legjobb árakon, igazán jó minőségre tettünk szert. Azóta is rendelünk, hiszen többféle emblémázás közül válogathat az ember. Így fólianyomás, szitanyomás, transzfer nyomás és hímzés. Ha te is óriási termékpalettából válogatnál, és olyan ruhákra szeretnél szert tenni, mint férfi, női és unisex pólók, pulóverek, ingek, polár pulcsik, sportos ruhák, széldzsekik, esetleg kabátot, mellény vagy gyermekruhát vennél, itt rátalálsz. Vannak reklámajándékok, láthatósági munkaruházatok, sapkák, táskák és törölközők is. Minden megrendelésünk időben érkezik és kérdésünk vagy kérésünk esetén is készséggel állnak a rendelkezésünkre. Annyira jó.

Rejtett kamera felvette az éjszakai állatokat

2018-09-20
rejtett kamera

rejtett kamera

Kisebbik unokám, mint talán mindegyik gyerek, nagyon szereti az állatokat. Szereti az olyan filmeket, amelyben erdei állatok vannak. Jó lenne, ha nem csak filmen látnám Őket, mondta sokszor nekem. Egyik munkatársam erdő mellett lakik. Megbeszéltem vele, hogy egy hétvégét ott töltünk, mert már többször hívott is! Sétálunk az erdőben, és biztos látunk állatokat is! Unokám nagy örömére elutaztunk az ismerősömhöz. Szinte azonnal el is akart indulni, hogy állatokat lásson. Kis pihenő után, elindultunk sétálni. Szerencsénk volt, mert láttunk őzeket is, és vaddisznókat is. Mit csinálnak éjszaka az állatok, kérdezte az unokám! Idetesszük ezt a rejtett kamera és felvevőt, mi pedig bent a számítógép előtt látni fogjuk, hogy mit csinálnak? Éjszaka sötét van, szomorodott el az unokám! Ez olyan mobil rejtett kamera és felvevő, ami éjszaka is lát! Fel is lehet venni, amit látunk! Hozzám fordult, és azt mondta! Sejtettem, hogy ilyen kérése is lesz az unokádnak, így a metroman.hu weboldalon kiválasztottam ezt a rejtett kamera és felvevőt!

Opel alkatrész webáruház!

2018-09-19

Tanácstalan vagyok, rogyott le a székre a barátom. Már lejártam a lábamat, de nem találok egy Opel meriva alkatrészt. Segítsél, hol tudnék beszerezni? Már bontókban is kerestem, de sehol nincs ilyen

opel csapszeg

opel csapszeg

Opel alkatrész! Pihend ki magadat, mondtam, aztán utánanézünk az interneten, ott lehet, hogy találunk! Az jó lenne, mert kifogytam minden lehetőségből, mondta és ivott egy pohár hideg ásványvizet. Gyere akkor ide, mondtam neki kis pihenés után, és már találtam is egy oldalt, ahol szerintem megtaláljuk a keresett Opel alkatrészt! Nézd csak, itt van az opeleseknek.hu weboldal, ez csak Opel alkatrészekkel foglalkozik! Felcsillant a szeme, és már jobb kedve is lett! Mikor gyártották a kocsit, kérdeztem! Látod, itt is vannak azok az Opel alkatrészek, amik kaphatók! Ott van, arra van szükségem, mutatott rá a monitorra! Hova kell menni érte, kérdezte. Sehova nem kell, mert ez az Opel alkatrész webáruház házhoz szállítást is vállal, így ha megrendeljük, akkor pár napon belül kiszállítják! Akkor gyorsan rendeld is meg, nehogy itt is kifogyjon, mondta megkönnyebbülten.

A férjem hajbeültetése

2018-09-18
kopaszodás ellen

kopaszodás ellen

Nem is olyan régen volt Ádám hajbeültetése. Én vettem rá, hogy vegye rá magát a erre az igazán egyszerű lépésre, hiszen láttam, hogy hónapok óta szenvedett. Pár éve elképesztő sebességgel kezdett el hullni Ádi haja. Nem értette miért, de én úgy gondolom genetika. Abszolút nem volt ezzel semmi bajom, hiszen édesapámnak és a bátyámnak is hasonló a hajszerkezete, így a számomra fontos férfiaknál mindezt már láttam. Ádám viszont nagyon szomorú lett. Egyre többször nézte magát a tükörben, ami viszont engem készített ki. Tudtam, hogy lépnem kell, ha nem szeretném, hogy lelkileg ebbe belereccsenjen. Valóban ilyen súlyos volt a helyzet, hiszen elkezdett kalapot hordani. Ekkor kerestem fel először a Professional Hair Klinikát, ahol már az első konzultációnál tudtam, hogy jó helyen járok. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak és Ádám rögtön belement egy időpontfoglalásba. Minden gyorsan zajlott, a profi orvosok tökéletes munkát végeztek fergeteges áron, és Ádi olyan, mintha kicserélték volna. Fantasztikus érzés, köszönjük.

Házi vízmű, kerti locsoló, kondenzációs gázkazánok

mosogató

mosogató

Amikor hallottuk, hogy a kondenzációs gázkazánok mennyire sokat spórolhatnak egy-egy háztartásban energiatakarékosságuk miatt, azonnal akartam én is egyet. A hosszútávú befektetésekben hiszek, így mindenképpen úgy gondoltam, bármennyibe is kerül, ezzel csak jól járhatok. Aztán valaki ajánlotta nekem az Eszerelvény.hu Webáruházat, aminek nagyon örültem, hiszen nem csak gázkazánra, de rengeteg más egyébre is bukkantam itt. Innen van a minimal fürdőszobabútorom, a házi vízművünk, a víz-, gáz- és fűtési szerelvényeink és néhány konyhai berendezés is. Mindenkinek örömmel tudom ajánlani az Eszerelvény.hu-t, ahol valóban remek termékeket lehet beszerezni, kitűnő árakon. Olyan szuper márkák közül lehet itt válogatni, mint Westen, Saunieer Duval, Immergas, Mofém vagy Ravak. A kiszállítás is mindig pontos és gyors, és soha semmilyen problémát nem tapasztaltam még. A blogot is érdemes olvasgatni, hiszen itt további információkhoz juthat az ember.

Születésnapomra beer t-shirt kaptam!

2018-09-09
belgium beer t-shirt

belgium beer t-shirt

Születésnapom közeledett, amit minden évben kisebb családi ünnepként tartunk meg. Ilyenkor jókat beszélgetünk, meg örülünk, hogy együtt van a család. Feleségem finomságokat főz, amit mindenki szeret, meg persze, amivel mindig nagy sikert arat, a finom süteményei! Sokszor mondtuk már, hogy ne hozzanak ajándékot, mert nem az a lényeg, hanem az, hogy együtt vagyunk és jót beszélgetünk. Azért valamit mindig hoznak! Tudják, hogy az egyik kedvenc sörmárkám a Guiness. Általában nyáron, a kánikulában néha egy-két üveggel meg szoktam inni belőle. Most, ahogy megérkeztek az ebédre, sógoromék csomagját kibontva, egy Guiness feliratú beer t-shirt van a csomagban! Meglepődtem, de sógorom megelőzött, mielőtt megkérdezhettem volna, hogy hol vették? Tudjuk, kezdte, hogy ezt a sört szereted, ezért rendeltük meg a beertshirtworld.com webáruházban ezt a beer t-shirt! Vedd is fel, mert azért arról sem feledkeztünk el, hogy a beer t-shirt mellé, igyál egy üveggel a kedvencedből! És ezzel elővett néhány Guiness márkájú sört!

← Previous Page