A Szaniteráruház óriási termék kínálata

2017-07-30
zuhanykabin

zuhanykabin

Sajnos mozgáskorlátozott lettem, a sok problémán kívül, a fürdőszoba használata jelentett nagyon nagy gondot! Nagyon át kellett, tervezni az egész életformámat! Így a régi fürdőszobámat teljesen át kellett alakítani! Mivel nehezen megy a járás, próbáltam az interneten rákeresni a dolgokra! A vízvezeték szerelő is azt mondta, azokat a dolgokat, amit beszerel, neki látni kell, hogy praktikus is legyen, jól is nézzen ki a fürdőszobába a zuhany is, a csaptelep is! Eléggé el voltam keseredve, de mivel az élet nem állhat meg egy kis keresgélés után rátaláltam a szaniteraruhaz.hu oldalra! Csak ámultam! Itt minden van, csaptelepek, zuhanyzókabin, zuhanytálca és még fürdőkádak is. Az árak is fel vannak tüntetve és elég bő választék van! Innentől kezdve, márt nyert ügyem volt. Kiválasztottam a zuhanyt, a csaptelepet és elképzeltem az új fürdőszobámat. Kosárba helyeztem a fürdőszoba felszereléseket és elküldtem a rendelést! Nem sok időn belül megérkezett az áru, nagy megelégedésemre! Még a vízvezeték szerelőm is csak ámult. Kezdhetett neki az új fürdőszobámnak! Ajánlottam is neki a szaniteraruhaz.hu oldalt!

Nézzen be hozzánk, itt megtalálja a megfelelő szivattyút

2017-07-22
Pedrollo 4BLOCKm

Pedrollo 4BLOCKm

Szüleim már kisgyermek korom óta mezőgazdássággal foglalkoznak! Ebbe neveltek engem is! Egész fiatalon hozzá jutottam egy tanyához, sok földdel, aminek a művelése nem kis feladat! Igaz, kezdetben szülői segítséggel, de kezdett beindulni a mezőgazdaság! Változó volt minden év, a piaci igények is mindig változtak! Most már szamócatermesztéssel foglalkozom! Nehéz volt a kezdet, tudtam, hogy öntözés nélkül hozzá sem foghatok a szamóca palánták ültetéséhez! Tudtam azt is, hogy nem kis teljesítményű szivattyúkra házi vízműre lesz szükségem! Annyiból volt csak könnyű dolgom, hogy tudtam, még hidrofor szivattyú is kell! De fogalmam sem volt a szivattyú árakról, a kert szivattyú árakról! Elkezdtem keresgélni az interneten, amikor ráakadtam a szivattyubolt.hu-ra! Akkor már tudtam, ez az én boltom! A szivattyú árak feltüntetve, láttam a szivattyú típusokat, pedrollo szivattyú, pedrollo jswm 2ax, pedrollo 4blockm! Megrendeltem mindent, amire szükségem volt! Köszönöm szivattyubolt.hu! Ajánlani tudom minden olyan földterülettel rendelkezőnek, akinek öntözésre van szüksége!

Expressz futárszolgálattal szállítás

2017-07-08

express futarszolgalatEnnek a dokumentumnak, amilyen gyorsan csak lehet, el kell jutnia a partnercégünkhöz! Ha lehet, akkor még a mai napon! Adta ki az igazgató a szinte parancsot! Valahogy juttassák el, nem érdekel hogyan, de legyen ott! Megszólalni se mertünk, de tudtuk, hogy ez szinte lehetetlen! Legjobb esetben holnap, de ahhoz is valakinek gyorsan el kell mennie a postára! De senki nem vállalta! Egyik munkatársamnak jutott eszébe, hogy valahol hallotta már a futar.hu gyorsfutár szolgálatot! Azonnal kikerestük, és kicsit megkönnyebbültünk, hogy létezik expressz szállítás, vagyis még a mai napon tudják kézbesíteni a dokumentumot! Megrendeltük a budapesti futárszolgáltatást, és az autósfutárral elküldtük a csomagot! Néhány óra múlva az igazgató széles mosollyal jön ki az irodából a tárgyalása után. Ezt, hogyan sikerült megoldani, mert még én se gondoltam, hogy sikerül! Mi egymásra néztünk, és csak annyit mondtunk, hogy a futar.hu gyorsfutár szolgálat jóvoltából! Ezek után többször is igénybe vettük, olyankor az igazgató odasúgta, hogy azzal a gyors futárszolgálattal, amivel a múltkor!