Falmatrica!

2022-09-13
falmatrica nappaliban

falmatrica nappaliban

Rendelj téli ünnepes, hópelyhes szetteket, melyeket, az ünnepek után egyszerűen eltávolíthatsz, ha szeretnéd. A karácsonyi dekoráció sok otthonban kiemelt szerepet kap a tél közeledtével. A dekor varázs szezonális matricái a kis csizmákba vagy akár adventi naptárba is belekerülhetnek, hiszen ezeket a dekorációkat a kicsik is könnyen használhatják, a falmatricák felhelyezése gyerekjáték! A mikulásos, karácsonyos falmatrica és bútormatrica dekorációk több különböző méretű -  ív méretben kaphatóak! A karácsony közeledtével egyre többen gondolnak a ház, lakás kidekorálására. Egyszerű, gyerekekkel is könnyen megvalósítható megoldás erre ez a téli ünnepes falmatrica, melyben a Mikulás-nap és a karácsony is szerepet kapott. Akár bútorra, tükörre, ajtóra, falra, de még az ajándékokra is rá tudod ragasztani. A falmatrica a karácsonyi ünnepek után könnyen eltávolítható, ha már nincs szükség rá. A szett elemeinek méretarányai a feltüntetett íven láthatóak. Keresd fel te is a dekor-varazs.hu webáruházat!

Munkaruha, galléros póló!

2022-09-09
céges formaruha

céges formaruha

A munkaruha kategória nagyon sokféle öltözéket foglal magába, hiszen lényegében minden idesorolható, amiben az emberek dolgoznak. Így az öltöny és a sportnadrág is lehet munkásnadrág, ez csak attól függ, hogy milyen munkáról, illetve körülményekről van szó. A lényeg, hogy minőségi munkaruha nadrág kerüljön beszerzésre, mert akkor azt sokáig tudják viselni az alkalmazottak, ugyanakkor a cég arculatára is jó hatással lesz, ha a kollégáknak jó a megjelenése. A logó hímzés pedig a hab lehet a tortára, amivel a professzionalizmus érzetét lehet erősíteni. Fruit of the Loom férfi nadrág, amely könnyű anyagú, kényelmes viselet. Alkalmas sportoláshoz, hétvégi programokhoz, de akár munkavégzéshez is. Egyszerű, klasszikus szabású, két zsebbel rendelkezik, minőségi varrásokkal és kiváló szabással. Céges logók, emblémák, címerek, nevek gépi hímzéséhez kiválóan alkalmas. Széles szín és méretskála elérhető. A http://gildanpolo.hu/ webáruházban megtalálod a neked megfelelő galléros pólót, munkaruhát, pulóvereket, láthatósági munkaruhákat is!

Mi nem munkabaleset?

2022-09-08
kártérítési ügyvéd

kártérítési ügyvéd

Nem tekinthető munkavégzéssel összefüggésben bekövetkező balesetnek (munkabalesetnek) az a baleset, amely a sérültet a lakásáról (szállásáról) a munkahelyére, illetve a munkahelyéről a lakására (szállására) menet közben éri, kivéve, ha a baleset a munkáltató saját vagy bérelt járművével történt. Az sem munkabaleset, ha a munkahelyről nem egyenesen hazafelé történik a baleset, hanem valamilyen más úton megy haza, például bevásárlás közben. Ha felmerül a gyanú, hogy a sérült alkoholt fogyasztott, célszerű az ittasság vizsgálat elvégzése. Ez elsősorban a munkáltató érdeke, hiszen ha ő mindent megtett az ittas munkavégzés megakadályozására, akkor a baleset ugyan munkahelyi, de nem minősül üzeminek. A munkabalesetek elkerülése érdekében mindenkor be kell tartani a munkavédelmi szabályokat, mert ezek be nem tartása is eredményezheti a munkabaleset bekövetkezését. Amennyiben viszont úgy érezzük, hogy nem a mi mulasztásunkból következett be a munkabaleset, ajánlott felkeresni a baleseti-karterites.com oldalt!

Annyira szuper www.moonbasanails.hu webáruház!

2022-09-03
géllakk induló készlet

géllakk induló készlet

A főnököm pár hónapja küldött nekem egy szuper jó géllakkos webshopot. Linda imádja a jóféle manikűrt és jól tudja, hogy én ugyanígy vagyok a témával. Sokat beszélgetünk róla ebédszünetben és remek érzés, hogy ez a témakör összehozott minket valamennyire. Szóval elküldte a moonbasanails.hu webáruház weboldalát a www.moonbasanails.hu -t, és oda voltam érte. Azóta is innen rendelünk mindketten és ezt is megbeszéljük. A géllakk induló készletek és ingyenes kisokos, online tanfolyam szuperül hozzásegített, hogy mára én magam is elkészíthessem itthon a géllakkot. Mindenféle szetteket lehet vásárolni a webshopból, amely készletekben megtalálható bármi, amire szüksége van az embernek a tökéletes manikűrhöz. A kiszállítás 10.000,- Ft felett ingyenes, és még egy kis választható ajándékot is küldenek. Ez lett a kedvenc webshopunk. Annyira szuper www.moonbasanails.hu webáruház!