Damilos póthaj!

2021-02-20
damilos póthaj

damilos póthaj

Senki sem fogja gyanítani, hogy nem természetes, hiszen nem különböztetheti meg a saját hajadtól. Fényes és puha tapintású, és tökéletesen beleolvad a saját frizurádba. Annak érdekében azonban, hogy ez valóban teljesülhessen, fontos, hogy okosan válaszd ki a damilos póthaj színét, azaz csak a természetes hajszínedhez nagyon közel álló színre szabad rábólintanod. Mivel rengeteg árnyalatban elérhető, ez nem okozhat problémát.  Ha olyan hajhosszabbítási módszert keresel, amely egy perc alatt feltehető, akkor jó helyen jársz, mert a “flip in”, damilos póthaj pontosan ilyen. Gyakorlatilag ez egy egyrészes szett, amelyet emiatt igen könnyen fel tudsz tenni. A teendőd: helyezd a hajadra kényelmesen, majd egy fésű segítségével húzd ki az egyes hajszálakat alóla. Nagyon sokféle hajtípus létezik, és sajnos van közöttük kifejezetten vékonyszálú is. Sajnos ezt a hajtípust nagyon nehéz kezelni, és sajnos emiatt nem úgy fest a frizuránk, ahogyan szeretnénk. Ám damilos póthajjal végre olyan dús, vastagszálú, és hosszú lehet a hajad, amilyennek szeretnéd. Az OxY damilos póthaj 100% Remy póthajból készül. Keresd fel te is az oxyextensions.hu webáruházat ahol nagyon sok féle póthaj közül válogathatsz kedvedre!

Rendezze be otthonát a burornap.hu webáruházzal!

2021-02-17
Messina komód

Messina komód

Aki kis lakásban él, az tudja, milyen idegesítő, hogy még azt a pici helyet sem tudja a berendezéskor rendesen kihasználni, mert a bútorok természetesen pont olyan méretűek, hogy nem lehet őket hatékonyan elrendezni. Ha csak egyet vagy kettőt állítunk az egyik falhoz, természetesen marad egy csomó kihasználatlan terület, de annyi azért nem, hogy még valamit oda lehessen rakni. A végeredmény, hogy a bútorok össze-vissza vannak lerakva, oda, ahol éppen elférnek, semmi koncepció, és még elférni sem lehet rendesen az adott helyiségben. A megoldás, hogy meg se próbálunk standard bútorokat vásárolni, hanem az optimális helykihasználás érdekében egyedi bútorokat készíttetünk. Lehet, hogy ez az út bonyolultabb, de garantáltan megéri a fáradságot. Nem csak a padló létezik. Gyakran esnek az emberek abba a hibába, hogy a bútor számukra kimerül a padlóra állítható polcokban, szekrényekben, komódokban. Eszükbe sem jut, hogy esetleg szerelhetnek polcokat a falra, vagy akár felső szekrényeket is fel lehet függeszteni. Mennyivel több hely van tárolásra, ha például egy komód fölé egy felső szekrény is kerül? És mégsem kell további területről lemondani a szobában. Rendeljen ön is bútort a butornap.hu webáruházból!

A TerraClean technológia működése.

2021-02-13
terraclean részecskeszűrő tisztítás

terraclean részecskeszűrő tisztítás

Annak ellenére, hogy az innovatív megbontás nélküli tisztító technológia forradalmasította a karbonlerakódások eltávolítását, a TerraClean még mindig sokak számára érthetetlen maradt. Ez annak köszönhető, hogy a “régi technológia” szolgáltatói még a piacon maradtak. A régi megoldás szerint, adalékanyagokat adnak az üzemanyaghoz vagy a motorolajhoz azzal a céllal, hogy a rendszerben lerakódott és el nem égett karbont eltávolítsák. Legtöbbjük működik egy bizonyos pontig, de elbuknak a járművek üzemanyag és kipufogórendszer égésterének tisztításában. Először is a technológia nem alkalmaz oldószert és nem “ég el semmilyen adalék” az égéstérben, azaz nem hagy semmilyen maradékot a rendszerben. Ez a meghatározó különbség a piacon található egyéb megoldásokhoz képest. Működése átlagos kémiai reakciókon és egyedi, szabadalmaztatott technológiájú berendezéseken alapszik, már több mint 20 éve. A TerraClean alkalmazások részleteiről, mélyebb működéséről tájékozódjon a terraclean-group.com weboldalon.

Próbáld ki az új generációs one step zselélakkot!

2021-02-12
One step zselélakk sárga

One step zselélakk sárga

Az one step zselélakkok könnyedén leoldhatók Géllakk leoldó folyadék segítségével, 5-10 perc alatt. A leoldás menete ugyanaz, mint a hagyományos zselélakkok esetében. Növeld körömdíszítésed tartósságát előkészítéssel: bőrfeltolással és a fölösleges körömbőr eltávolításával. Előkészítés nélkül is használhatod az one step zselélakkot. A köröm felületét portalanító kefe segítségével letisztíthatod. Az One step zselé lakk UV lámpa fénye alatt kötnek meg. 9W-os UV lámpa alatt kb. 6-7 perc, a 18W-os UV lámpa alatt kb. 4-5 perc és a 36W-os UV lámpa alatt kb. 3 perc szükséges. Kötés után ragacsos maradhat a felület. Az one step zselé lakk megkötött, csak zselészerű réteg marad a tetején. Csak akkor fixáld le, ha nem erősíted meg körömdíszítés fényzselével. . Készíts magadnak pár perc alatt gyönyörű Csillámos körmöt akár két hétre is. Új technológiájú Csillámos one step géllakkok, amivel gyorsan varázsolhatsz színes körmöket otthon is. Keresd fel te is a zselelakk.hu webáruházat az szép és egészséges körmökért!

Új és változatos színek a körömlakkokból!

2021-02-11
csillámpor

csillámpor

Nagyon szeretek festeni, színezni és lakkozni. Teljesen kikapcsol, és olyankor nem agyalok a hétköznapi dolgokon. A körmömet nagyjából négy-ötnaponta festem át, de nem azért, mert nem lenne tartós és jó minőségű a lakk, hanem azért, mert szeretem a változatosságot és szeretem csinálni. A barátnőimnek is meg szoktam csinálni meg a kolléganőimnek. Általában egy színűre festem a körmöm és szépen díszítem, köröm nyomdával vagy matricával esetleg egy kis csillámporral, de több technika is van amit már kipróbáltam. A kellékeimet és az alapanyagokat, mint például a körömápolókat, a körömlakkokat, a díszítő elemeket, de még az ecseteket és ecset tartókat is a Moonbasanails műkörmös web áruházból rendelem. Nagyon szeretem ezt az oldalt, mert hatalmas a választék és mindig megtalálom azt, ami éppen aktuális lenne nekem. Sokszor van akció és annak szezonális termékek is. Új és változatos színek a körömlakkokból. Folyamatosan bővül és újul a moonbasanails.hu weboldala.

Szempilla lifting, tartós szempillafestés!

2021-02-08
szempilla lifting

szempilla lifting

A szempilla szépítésének tárháza napjainkban már igen széleskörű, így amikor a számunkra megfelelő eljárások között keresgélünk, könnyen elveszve érezhetjük magunkat a lehetőségek tengerében. A modern, innovatív eljárásoknak köszönhetően napjainkban már mindenki talál ízléséhez közel álló kezelést, legyen a természetesség híve vagy a drámai, sűrű szempillák rajongója. Cikkünkben segítünk eligazodni Vendégeinknek a különböző technikák útvesztőjében, hogy legközelebb céltudatosan léphessétek át szalonunk küszöbét. A szem a lélek tükre, tartja a mondás. Tekintetünk árulkodik lelkünk rezdüléseiről, aktuális hangulatunkról, érzelmeinkről és gondolatainkról is. Nemcsak a külvilágot érzékeljük segítségükkel, hanem folyamatosan kommunikálunk is vele. Szinte kivétel nélkül minden Nő szereti kiemelni szempilláit és hangsúlyosabbá tenni tekintetét. Manapság számtalan olyan eljárás közül választhatunk, amely tartós megoldást kínál, így nem kell aggódnunk a nyári kánikulában, vagy vízparton sem, hogy lepereg vagy elkenődik a szempillafestékünk. Jelentkezz be te is a https://satoczkibeakozmetikus.hu/ weboldalon, szeretettel várom régi és új vendégeimet!