Silgránit mosogatók sok extrával

2016-12-27

silgránit mosogató extraA bátyám megbízott, hogy amíg külföldön dolgozik egy fél évig, addig újíttassam fel a lakását. Azt mondta, nem érdekli, hogy miből milyet veszek, a lényeg az, hogy legyen elintézve minden szép legyen, visszafogott és kényelmes. Részletekbe nem szól bele és pénzt is küld rá. Mivel neki úgyis csak teher a felújítás én viszont imádok ilyesmiket tervezgetni, kitalálni ezért kifejezetten örültem annak, hogy megkért erre és ráadásul teljesen szabadkezet kaptam. Persze  ismerem már az ízlését, nagyjából betudom határolni azt, hogy mi az ami belefér neki és mi az ami nem, meg vannak olyan elemek, amikre ránézek és tudom, hogy odalenne érte -azokat nyilván be is szerzem azonnal. Szerintem az egész nagyon jól sikerült, de legjobban a konyhát élveztem, csodaszép silgranit mosogatót találtam a blancomania.hu weboldalon és eköré építettem fel a konyha stílusát. Minden jó, ha a vége jó, a bátyám mikor nemrég hazaérkezett és először látta a lakását – előtte képen sem- teljesen le volt nyűgözve. Ennek pedig a konyha is volt az egyik fő oka.

Borítékoló gép a netről

2016-12-20

Szerencsére nekem sohasem kellett (eddig) átélnem azt, hogy a munkámmal álmodjak éjszakánként, reggelre pedig fáradtabban ébredjek mint ahogyan lefeküdtem a rémálmaim miatt. Keresztanyám azonban sokat tudna mesélni arról, milyen kellemetlen is ez és miért választotta többször azt, hogy egy-egy időszakban alig aludt. Ő egy nagyvállalat alkalmazottjaként dolgozott egészen nyugdíjba vonulásáig, ahol többféle feladatkört ellátott. Nyugdíjazása előtt könnyített munkaként a postázó részlegen kapott feladatot, mely úgy gondolták ülve megoldható, így biztosan nem lesz megterhelő gyakran fájó lábainak. A kimenő levelek borítékolását bízták rá, ami egyre szaporodott a hetek-hónapok során. A folyamatosan növekvő aktakupac pedig komoly terhet rótt keresztanyámra, így nem is tudta letölteni a nyugdíjig hátralévő napjait. Betegállománya alatt főnökei felismerték a problémát és beszereztek egy borítékoló gépet, mellyel sokkal gyorsabban és zökkenő mentesebben zajlik a dokumentumok posta késszé tétele.

Outdoor ruházat és felszerelés a gondtalan kikapcsolódásért

outdoorSpecifikusak az igényeim, ami a ruhákat illeti, hiszen a munkám megköveteli, hogy katasztrófavédelmi szakemberként az öltözékem is mindig alkalmas legyen a munkára. A taktikai kiegészítőkről már nem is beszélve, ha a legfontosabb dolgokat többnyire magadnál hordod, akkor éles riasztáskor sem kell keresgélni semmit, minden kéznél lesz. Ugyanez vonatkozik a ruhákra is, ha mindig strapabíró, kényelmes ruházatot hordok, akkor nem kell az átöltözéssel időt húzni riasztásnál. Arról nem is beszélve, hogy tetszenek ez a cuccok, férfiasak és otthonosan mozgok bennünk. Persze hétköznapra nem egy terep öltöny, de a bakancsok, pulóverek, dzsekik zsebes nacik és más outdoor cuccok bizony jó szolgálatot tesznek a mindennapokban. A terepen.hu outdoor ruha webáruházból rendelem a ruháimat, egyől egyig alkalmasak rá, hogy  akár munka közben hordjam őket, akár csak lemenjek kutyás sétáltatni, vagy postára, vagy bárhová bennük. Az áruk pedig nagyon kedvező, emiatt is megéri.

LED lámpa praktikus, gyors kötési idő

2016-12-11

LED lámpaA párom nagyon szeret magának és a barátnőinek körmöket csinálni .Ez a hobbija.  Zselékkel meg gél lakkokkal dolgozik. Mindenféle színben és van hozzá sok strassz köve , matricája , szegecsek meg mindenféle körömnyomdája is. Sokat szokott panaszkodni, hogy az UV lámpája nagyon rossz, sokat kell várni míg megköti a lakkot meg zselét és így jóval több időbe telik elkészíteni egy manikűrt. Ezért az ebédszünetemben kerestem egy műkörmös web áruházat ahonnan tudnék rendelni UV lámpát. Megtaláltam a moonbasanails.hu weboldalt. Nem igazán értek hozzá így a teljesítményre mentem. egy Fehér 36W-os műköröm UV lámpát választottam neki. Ez az UV műköröm lámpa 4x9Watt (9W) teljesítményű. Láttam, hogy van LED es hordozható kis lámpa is, egy olyat is vettem neki. Biztos, hogy kiugrik a bőréből örömében. Remélem jókat rendeltem, a kiszállítást a munkahelyemre kértem, hogy tényleg meglepetés legyen neki amikor viszem haza.